Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy tudjak...

Mit csináljak, hogy tudjak aludni tőle?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Hétfőn megyek táborba, de van egy barátnőm akivel egy szobába leszek és állandóan horkol. Nem tudok mit csinálni vele, ha 6-szor felkeltem egy éjjel, akkor is horkol. Remélem azért most annyira nem fog horkolni, de ha mégis, akkor, hogy aludjak? Valami technika ami esetleg beválhat?
2012. máj. 5. 14:30
 1/6 anonim ***** válasza:
fordítsd hasra, de legalábbis vedd rá hogy forgolódjon úgy hogy ne horkoljon
2012. máj. 5. 14:44
 2/6 anonim ***** válasza:

Ne aludjon háton a barátnőd.

De az is segít, ha viszel magaddal füldugót. Akkor aztán horkolhat kedvère :)

2012. máj. 5. 15:22
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! De hol tudod venni olyan füldugót ami jó lenne? :)
2012. máj. 5. 15:48
 4/6 A kérdező kommentje:
*tudok
2012. máj. 5. 15:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Ettől a füldugótól megüt a guta! Idióta módon beköltözött hozzánk a féltestvérem és olyan zajt csap mindig hogy WC papír galacsint tettem a fülembe, eldugult tőle a fülem és a szakorvos szedte ki! És tett egy ajánlatot: készít nekem speciális füldugót 28.000 ft ért. GQ@@@@??!!!!XY
2012. máj. 5. 16:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Gyógyszertárban, drogériákban tudsz venni. És nem 28 ezerért, azért már hallókészüléket kapsz szinte :)
2012. máj. 5. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!