Merre jártatok eddig a világban?
Figyelt kérdés
Légyszi írjátok oda a korotokat is. Csak kíváncsi vagyok, hogy ki hány éves koráig hová jutott el eddig nyaralni/dolgozni/élni.2009. jún. 23. 21:24
1/27 anonim válasza:
Görögország, Horvátország, Autszria, Lengyelország, Szlovákia.
16/F
2/27 anonim válasza:
Ausztria, Szlovénia, Erdély, Horvátország, Spanyolország, Görögország, Franciaország, Olaszország (csak 1 nap) és még átutazóban pár hely.
4/27 anonim válasza:
Törökország, Görögország, Szlovákia, Csehország, Ausztria, Svájc, Olaszország, Erdély, Szerbia, Bosznia Hercegovina, Montenegro, Horvátország
L18
5/27 anonim válasza:
Jaaj a 20/L vagyok és elfelejtettem Szerbiát és Monacót is (szintén egy nap)
6/27 anonim válasza:
Én eddig csak kinn a tanyán 82/F
7/27 anonim válasza:
Horvátország, Anglia, Lengyelország, Franciaország, Belgium, Ausztria, Olaszország, Tunézia, Görögország, Szlovákia,
8/27 anonim válasza:
előző vagyok, de lemaradt hogy 15/l
9/27 anonim válasza:
Anglia, USA, Mexiko, Kanada, Németország, Ausztria, Lengyelország, Ukrajna, Görögország, Franciaország
19/F
10/27 anonim válasza:
Na és panaszkodik a magyar ember hogy mekkora szegénység meg válság van .Nincs itt semmi baj, pofa befog nem rinyál, és melózik tovább:))
Én Szlovénia, Ausztria, Szlovákia, Chile, Svédország, Norvégia, Dánia, Finnországban pedig élek.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!