Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Angliában hány éves kortól...

Angliában hány éves kortól szolgálnak ki alkohollal?

Figyelt kérdés

Valahonnan azt hallottam, hogy 21. Ez remélem csak vicc. Ha nem, akkor mennyire szigorúak ott a korhatárokkal? Gyakran elkérik a személyit?

19/F

2012. máj. 3. 17:52
 1/9 anonim válasza:
21 és MINDIG elkérik ha látszik, hogy nem vagy annyi vagy határeset vagy.
2012. máj. 3. 18:04
 2/9 Shai-Hulud ***** válasza:
Azért kérik el, mert igen durvák a büntetések. Egyetlen vendéglátós sem kockáztatja a büntetést.
2012. máj. 3. 18:30
 3/9 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. Azt hiszem, hogy kinézek 21-nek. Ez az utolsó reményem. :) Egyébként meglepő, hogy ilyen szigorúak ebből a szempontból.
2012. máj. 3. 19:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Nyugi, 21 éves koruk után alaposan bepótolják a derék angolok a lemaradásukat :))
2012. máj. 3. 20:51
 5/9 anonim válasza:
ez nem igaz ott is 18. az USA az ahol 21
2012. máj. 6. 13:13
 6/9 A kérdező kommentje:
Akkor most 18 vagy 21? :)
2012. máj. 7. 14:08
 7/9 anonim válasza:
18 de ott bonyolult mert hamarabb is ihatsz bizonyos feltetelekkel de az teged mar nem erint
2012. máj. 12. 02:08
 8/9 anonim válasza:
Milyen feltételekkel lehet hamarabb is inni? 16/F
2012. máj. 12. 16:30
 9/9 anonim válasza:
tegnap jöttem haza Angliából. 21 éves kortól vehetsz. iskolai csoporttal csak 25, de a legtöbb helyen ebben az esetben egyáltalán nem vehetsz alkoholt. ha turistásan mész, hátizsákkal stb stb, akkor eléggé gyanakodnak. régebben amikor mentem és alkoholt akartam venni, vagyis sört hozni apukámnak hogy megkóstolja, akkor megkértem egy felnőtt odavalósit hogy vegye meg.
2012. máj. 13. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!