Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A kocsmákban ki van írva,...

A kocsmákban ki van írva, hogy ittas személyeket nem szolgálunk ki. Na most ha megiszok egy felest, akkor már ittas vagyok, tehát onnantól nem szolgálnak ki?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 24. 17:06
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
:D Valóban elég hülyén van megfogalmazva. Lehet, hogy aki kiírta, az is egy ittas személy volt.
2012. ápr. 24. 17:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az esetben, az ittas, a részeg emberre vonatkozik.
2012. ápr. 24. 17:18
 3/6 Phoney ***** válasza:
100%

Akkor vagy ittas, ha a pultos azt mondja.

Az pedig általában akkor van, amikor fél, hogy összehányod a helyiséget.

2012. ápr. 24. 21:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is ki van írva a kocsmába, hogy 18 éven aluliakat, és ittas személyeket nem szolgálunk ki. Mi egyszer bementünk a kocsmába 3-an, 16-17 évesen és ittunk egy csomót, az egyik haverom már nagyon be volt rúgva, odabotorkált a kocsmárosnéhoz, és kikért egy liter fröccsöt, és simán odaadta, utánna 5 perccel a haver kint hányt, kiment a kocsmáros és csak nézte, utánna bejöttünk, és még ittunk tovább, szóval szerintem az ittasságot azt úgy értik, hogyha már annyira részeg vagy, hogy a hányásodba fetrengesz, és ki se bírsz menni a piáért, hanem oda kéne vigyék neked.
2012. ápr. 25. 14:58
 5/6 anonim ***** válasza:
szerintem ez azért van, hogy megfeleljenek a törvény előírásainak, hogy erre felhivják a figyelmet. senkit nem érdekel. de ha összeronditod a kocsmát, kibäsznak :D
2012. ápr. 25. 20:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Ebben a kontextusban az ittast kissé lightosan definiálják: "addig mindenki színjózannak tekintendő, míg le nem terül a földön." :)
2012. aug. 9. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!