Horvátországban szigorúan veszik a 18 év alattiak alkohollal való kiszolgálását?
Figyelt kérdés
Jelenleg 17 éves vagyok.. kisebb városról van szó nem tudom ez számít e.2010. júl. 7. 15:33
1/4 anonim válasza:
Szia nem mindenhol vannak éttermek akik kiadják de több oda figyel ha nagy a forgalom akkor nem :)(de csak éttermekben)a többi helyen figyelnek (de ott is vannak kivételek én minden vben megyek horvátba és ha megmondod a város nevét akkor többet is tudok segiteni.
2/4 A kérdező kommentje:
trogir
2010. júl. 11. 22:51
3/4 A kérdező kommentje:
Augusztus elején megyek
2010. júl. 11. 22:52
4/4 anonim válasza:
Hát éttermekben amik nem a tenger mellet vannak ott figyelik de a tengernél mellet lévöknél nem mivel ott nagy a forgalom
Am én is augusztus elején megyek horvátba:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!