Kézipoggyász-ryanair? Segítség!
Életemben először fogok repülni és a ryanair társasággal. Mivel nincs tapasztalatom e-téren, itt olvasgattam, illetve légitársaságok honlapján, de csak azt értem el vele, hogy jól összekavarodtam.
Másfél hét múlva fogok utazni, és csak kézipoggyászt tervezek vinni. A kérdéseim a következők lennének:
Ha van egy eredetileg 150 ml-es parfümöm, amiből már lényegesen kevesebb van, (100 ml alatt), akkor azt fel tudom vinni?
Saját gyártású szendvicset, vagy akár hamburgert vihetek fel a repülőre?
Hol tudok beszerezni egy 1 literes zárható átlátszó zacskót? Illetve mi számít konkrétan zárhatónak? (pl. amit én összecsomózok is jó vagy az a speciális csak?!)
A telefonom akkumulátorát vagy USB kábelt, eldobható borotvát szállíthatok magamnál?
Köszi a válaszokat előre is!
Wizzair: Az oldaltáskát becsekkolásig tedd bele a kézipoggyász táskba ( mivel egyet lehet felvinni így én is ez csináltam novemberben )
Ryanair: Velük még júniusban repültem, akkor lehetett nálam kistáska a kézi mellett, lehet azóta szigorítottak. Ezt nem tudom.
" Ryanair: Velük még júniusban
repültem, akkor lehetett nálam
kistáska a kézi mellett, lehet azóta
szigorítottak. Ezt nem tudom."
Nem szigoritottak. Könnyitettek a kérdés kiírása óta. Régen csak egy, manapság 2 kezipoggyasz viheto.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!