Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » A Ryanair gépeken tényleg...

A Ryanair gépeken tényleg csak angolul szabad beszélni?

Figyelt kérdés
Ács Gábor fapadosokról szóló könyvében olvastam, hogy a légiutaskisérők megtiltják, hogy más nyelven beszéljen az ember azzal indokolva, hogy ez egy angol repülőgép ahol nincs helye más nyelvnek, aki meg nem fogad szót azzal ordítoznak. Meg azt is olvastam, hogy be is kiszálláskor is kiabálva hajtják az embereket, hogy igyekezzenek ki és beszállni. És hogy a Ryanair ezt természetesnek veszi, mert a vezérigazgatójuk szerint az utasnak kuss van, azzal mindent meg lehet tenni, akár ordítozni is. Tényleg ilyenek, tényleg félni kell a fedélzeten, ha nem tudok jól angolul?
2012. márc. 19. 13:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
Nem tudom hogy mennyire igaz ez a baromság, de ismerősöm utazott egy ilyen légitársaságnál és a világon semmi probléma nem volt.
2012. márc. 19. 14:01
 2/12 anonim ***** válasza:
83%
Ha ez igaz lenne, akkor már régen csödbe ment volna a társaság!
2012. márc. 19. 14:26
 3/12 anonim ***** válasza:
77%
Ki a csuda az az Ács Gábor,hogy ekkora baromságokat ír?
2012. márc. 19. 14:27
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Az tény, hogy a Ryanair valóban olcsójános, és azon próbálnak meg spórolni, amin lehet - és az emberek pont a jegyárak miatt választják ezt. De nem csak angolul szólalnak meg, ez nem igaz.
2012. márc. 19. 14:28
 5/12 anonim válasza:
23%
Wizz forever!
2012. márc. 19. 15:01
 6/12 anonim ***** válasza:
72%
Hát ez az Ács Gábor sem állt kétszer sorba, amikor az észt osztották.
2012. márc. 19. 18:14
 7/12 A kérdező kommentje:

A Fapados forradalom c. könyvben olvastam ezeket, ezért is kérdeztem meg tőletek, egyébként a szerző szerkeszti a fapadosinfo.hu oldalt is, ott is eléggé lehúzzák a Ryanairt.

De akkor a tapasztalaitok alapján örülök, hogy nem kell félni az utaskisérőktől a fedélzeten.

2012. márc. 20. 13:47
 8/12 anonim ***** válasza:
57%
Reméljük maga a légitársaság nem olvassa a könyvet, mert rágalmazásért beperelhetné az írót.
2012. márc. 20. 23:02
 9/12 anonim ***** válasza:
65%

"fapados forradalom" pff. TE ilyen könyveknek hiszel???

Beszélhetsz a ryanair gépein akár Szuahéli vagy Héber nyelven is. Senki nem fog szólni érte.

Kiabálnak az utasokkal?? :D :D Utaztál már egyáltalán fapadossal? Én 2 alkalommal is! Semmivel se volt rosszabb mint egy malévos repülőút...!

2012. márc. 30. 14:06
 10/12 anonim ***** válasza:
69%
Egyébként a malév-ot meg nem sajnálom. Egyrészt kilopták belőle az utolsó ft-ot is. Másrészt az üzletpolitikája sz.r volt. Baromi drágán adta a jegyeket és nem követte a trendet ami a "fapados" szolgáltatás!!
2012. márc. 30. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!