Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » A Ryanair gépeken tényleg...

A Ryanair gépeken tényleg csak angolul szabad beszélni?

Figyelt kérdés
Ács Gábor fapadosokról szóló könyvében olvastam, hogy a légiutaskisérők megtiltják, hogy más nyelven beszéljen az ember azzal indokolva, hogy ez egy angol repülőgép ahol nincs helye más nyelvnek, aki meg nem fogad szót azzal ordítoznak. Meg azt is olvastam, hogy be is kiszálláskor is kiabálva hajtják az embereket, hogy igyekezzenek ki és beszállni. És hogy a Ryanair ezt természetesnek veszi, mert a vezérigazgatójuk szerint az utasnak kuss van, azzal mindent meg lehet tenni, akár ordítozni is. Tényleg ilyenek, tényleg félni kell a fedélzeten, ha nem tudok jól angolul?
2012. márc. 19. 13:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
53%
Beszélhetsz oroszul is, csak nem fogják érteni!!
2012. márc. 30. 16:06
 12/12 anonim válasza:
Vannak rajta magyar légiutas kísérők. Én gyakran használom. Tudok angolul, de velük (magyarokkal) mindig magyarul beszélek.
2014. júl. 23. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!