Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Miért van a kamionosokkal...

Miért van a kamionosokkal szemben általános ellenszenv az emberekben?

Figyelt kérdés
2012. márc. 14. 22:32
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Közlekedésben?

Mert sokan úgy érzik, magasról tesznek a környező forgalomra. Taxisokkal ugyanez.

2012. márc. 14. 22:39
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Én nem gondolom, hogy általános ellenszenv lenne.
2012. márc. 14. 22:57
 3/24 anonim ***** válasza:
85%
Mert túl nagyok és hogyha balesetet okoznak akkor mindig a személyautós hal meg.Sokszor volt rá példa hogy elaludtak a kormány mögött és nem kis balesetet okoztak.A szabályokat nem tartják be az igaz de a személyautók sem.Ahol 90 a korlátozás ott mindenki megy 110-el buszok , kamionok , személyautók.
2012. márc. 14. 23:15
 4/24 A kérdező kommentje:

Miért ne tartanák be a szabályokat?

Mondjuk sietnek a családjukhoz haza.

Azért érzem ezt, mert úton útfélen azt lehet hallani hogy a hülye kamionosok, mennek mint az állat.

Pl. micsoda negatív diszrimináció hogy nem mehetnek be a bevásárlóközpontok parkolójába??? Hol vegyenek kaját??

Meg ma volt a híradóban hogy Litérnél megdobálták, az meg igaz kilőtt, de kinek vették el a jogsiját? A kamionosnak...

Ha baleset van, egyből hogy mondják be, Kamionos okozta a balesetet, holott egy csomószor nem is.

Az is felháborít hogy azt modnják miattuk mennek tönkre az utak. Ha mondjuk normálisan meg lennének csinálva, akkor nem mennének tönkre. Ausztriában, Olaszországban miért nem mennek tönkre???

Ha ők nem dolgoznának, akkor nem lenne élelmiszer a boltokban, nem lenne tető a házakon, nem lennének gyógyszerek nem lenne friss gyümölcs... csak erre nem gondol senki. A nemzetközi árufuvarozás fogalma leragad ott, hogy bemennek a boltba megveszik a holmit, kimennek és ledudálják a kamionost, meg villogtatnak, meg anyázzák...holott ő is ember, és ő is dolgozik.

2012. márc. 15. 00:31
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
mert mennek mint állat,nem figyelnek.Kedvencem amikor 92-vel haladó kamion előz egy 90-nek haladó kamiont az úton. 12 percig.én meg mögötte
2012. márc. 15. 03:49
 6/24 anonim válasza:
100%

"Miért ne tartanák be a szabályokat?

Mondjuk sietnek a családjukhoz haza."

És ez mentesíti az alól, hogy betartsa a szabályokat??? Vajon akit begyalulnak az X tonnával és meghal az nem szeretett volna hazaérni a családjához????

És azért nem szeretik őket mert bunkók (tisztelet a kivétel) azt hiszik övék az országút, nekik mindent szabad mert úgyis ők az nagyobbak és erősebbek!

2012. márc. 15. 07:42
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

"Pl. micsoda negatív diszrimináció hogy nem mehetnek be a bevásárlóközpontok parkolójába??? "

Ha EGY kamion beáll a parkolóba, akkor a felét elfoglalja, ezen kivül a parkolókat normál személyautó súlyára tervezték, ha párszor bemennének kamionok, utána az egész használhatatlan lenne.

A környéken az utak mellett viszont le tudnak állni és ha 100-200 métert menniük kell, abba nem halnak bele ök sem.

2012. márc. 15. 07:56
 8/24 anonim válasza:
100%
Szerintem azért annyira nem vészes a "hírnevük" a kamionosoknak. Én sokat utazom személyautóval és igaz hogy amikor kamion kamiont kerül akkor várni kell rá egy darabig, de nekik is be kell tartani a sebességkorlátozást és nem kerülhetnek 120-al. Türelemmel megvárom a manővert, pedig mindig sietek, és mindig késésben vagyok. Nekem semmi gondom sincs sem a akamionokkal, sem a kamionsoffőrökkel, mert ők is mint a többi dolgozó ember, teszik a dolgukat, dolgoznak. Sajnos egyes cégeknél nem veszik figyelembe a napi max levezethető távolságot, rákényszerítik a sofőröket arra, hogy többet vezetssenek a megendegettnél - ez a gond!!! Ilyenkor történhetnek olyan balesetek, amelyek a már szinte kóros fáradtság az oka. Főleg akkor rossz kerülni kamiont amikor "billeg" az úton, mert ez az elalvás egyik jele lehet. Én együttérzek a kamionosokkal, mert heti szinten 2000 km-t vezetek (személyautót) és higgyétek el, sem könnyű.
2012. márc. 15. 09:14
 9/24 mjolnir válasza:
100%

"Ha mondjuk normálisan meg lennének csinálva, akkor nem mennének tönkre. Ausztriában, Olaszországban miért nem mennek tönkre??? "

Az említett helyeken kötelező a kamionok tehervonaton való szállítása határtól határig, és valóban ők járulnak hozzá a legnagyobb százalékban az utak amortizálásához, kb 100 autó tesz annyi kárt, mint 1 kamion.

2012. márc. 15. 10:53
 10/24 anonim válasza:
35%
Mert nagy nőcsábászok :D !!
2012. márc. 15. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!