Hova menjek nyaralni és kivel?
18 vagyok és lány, pasim most nincs, akkor kivel menjek nyaralni? Barátok kizárva!
Nincs vmi ötletetek? Úgy mennék vhova, pénzzel sincs gond, csak az a gáz h nincs kivel. :(
En az utazas.com oldalat szoktam nezegetni, es ott szoktak lenni lanyok-fiuk akik ugyanugy vannak, mint te!:))) Mennenek, de nincs kivel.
Szerintem nezzel korbe itt a neten, ezt az oldalt is nezd meg amit irtam, es mas oldalakat is keressel, es biztosan fogsz talalni valakit.
De akar felteheted ezt a kerdest mondjuk a nok lapja foruman is, azt az oldalt rengetege latogatjak! Most eppen csak eszembe jutott. Szoval hirdesd, vagy hogy is mondjam, hogy utitarsat keresel! A nlc ez a nok lapja oldala.
Remelem talalni fogsz valakit akivel szivesen elutaznal. Es hova mennel amugy? A tengerpartra, vagy Magyarorszagon valahova?
Majd irjal hogy mi lett!:)
en elkiserlek tegedet ha akrlak :)
mert en sincs akivel menjek es szingli is vagyok :)
A legelső vagyok...
Én elmennék egyedül is, beülnék a kocsiba és GOOOO!
Jó hozzáteszem, hogy családom van és egy kis csönd és pihi igazán jó lenne. :DDD Persze imádom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!