Mik az álom úti céljaitok és miért? Volt, amelyik megvalósult? Milyen volt?
A realitást is szemelött tartva,nekem Zakinthos az álom utazás .Óriás teknőst szeretnék lefotózni,esetleg együtt úszni vele.Egy kis szerencsével fókát is láthatnék,fürdenék azon a híres hajóroncsos strandon.
Kréta és Egyiptom már megvalósult.Krétán fürödtem a Vai strandon,láttam a Minosi palota romjait .Egyiptomban búvárkodtam a korallok között és ráját,bohoc halat és egyéb csodát láthattam.
Nekem Costa Roca. Zip-line, szörfözés, majmok, vízesés alatt fürdés, túrázás, hot-spring, vulkán. Gyönyörű :)
A másik álmom már megvalósult. Az egy USA körút volt. Kb mindent megnéztünk ami érdekelt. :) 2 hónapot voltunk kinnt.
Izlandi körút, ami megvalósult. Norvégia teljes hosszában. És még feljebb a Siptzbergák, norvégul Svalbard. Csak jegesmedvét nem láttam közelről, azt mondták, jobb is így.
Az Iguacu még hátra van.
És még hányat lehetne sorolni.
USA-utazás.
Nagyrészt most nyáron megvalósul. :) Nem jutok el mindenhova, ami érdekel (ez lehetetlen is lenne, egyszerre legalábbis mindenképp), de rengeteg helyre.
Jelenleg Berlin, bár ez nem olyan elérhetetlen cél, úgy érzem.
Amint odaköltözök, valami egzotikusabb helyre fogok vágyni valószínűleg... pl. a Kajmán-szigetekre, vagy a Maldív-szigetekre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!