Kézipoggyászom mérete ha nagyobb a megengedettnél, akkor össze lehet-e nyomni, ahhoz, hogy átmenjen ellenőrzéskor?
Arra értem, hogy pl. az én táskám (görgővel együtt) kb. 2-3 cm magasabb a kellettnél...de ha nem pakolom meg annyira, akkor nem lesz annyira magas sem.. így meg lehetne oldani? De ez 100%sra kellene...
Amúgy meg mi a helyzet ha nem fogadják el a táskát? Ilyen esteben lehet ott vásárolni? Vagy mi történik?
Ha nem fér bele a rácsba szívtad.
Én EasyJettel utaztam, centire pontosan ki volt mérve a bőrönd mégse akart belemenni. szó szerint ráültem. A másik sorban megtapsoltak :D
Ha nem tudsz fizetni akkor vagy a bőrönd marad vagy ketten.
Altalaban ha bele tudod pasziroznia a racsos izebe akkor nincs gond.
De a baratnom utazott magyarorszagrol(tehat itt tortent)egy olyan taskaval amivel ment mar rengetegszer. Belepszirozta a racsosba de kozoltek vele h fizetni kell mert nem "esett" bele tehat mindenfele eroszakolas nelkul bele kene mennie.
Bar errol en meg csak 1szer hallottam azert ez nem jellemzo de nem art ha szimpatikus vagy nekik.
Ja amint kiirjak a terminalod szamat menj a kapuhoz mert a masodik utlevelellenorzesnel nem ritka a fel oras sor.
Persze csak ha ferihegyrol mesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!