Kézipoggyászom mérete ha nagyobb a megengedettnél, akkor össze lehet-e nyomni, ahhoz, hogy átmenjen ellenőrzéskor?
Arra értem, hogy pl. az én táskám (görgővel együtt) kb. 2-3 cm magasabb a kellettnél...de ha nem pakolom meg annyira, akkor nem lesz annyira magas sem.. így meg lehetne oldani? De ez 100%sra kellene...
Amúgy meg mi a helyzet ha nem fogadják el a táskát? Ilyen esteben lehet ott vásárolni? Vagy mi történik?
Milyen járat? rendes légitársaságnál mindegy a 2-3 centi, fapadosnál pedig összenyomhatod.
Nem lehet ott venni,ha túl nagy akkor szépen feladod. fapadosnál pénzért
Aha..értem akkor.. Wizzair.. Végülis, nem nyomnám össze , hanem kevesebb cuccal, nem töltené ki az egész magasságot, és akkor ejsze átmenne...Úgy-e? :-S
De köszi a választ
Szia!
Wizzair-rel mész?
Mi tavaly voltunk Rómában velük, itthon semmi gond nem volt, nem nézték a táska méretét, de hazafelé keményen ellenőrizték, egy vas csövekből álló kereten kellett átférni a táskának, miénk is gurulós, kb. 2 centin múlott, hogy nem ment át a kereten, nem tudtuk sehogy sem összenyomni, pedig nem volt megtömve, csak a merevítés miatt nem ment át... egyébként átengedik, ha valahogy áttuszkolod azon a kereten. 40urót kellett csomagonként fizetnünk, hogy a raktérbe kerüljenek.
Az a legszebb az egészben, hogy ezekkel a táskákkal már szüleim is voltak Rómában, őket akkor nem ellenőrizték.
ilyenünk van.
de azt tudod, hogy nem rakhatsz bele folyadékot meg éles dolgot, tehát se tusfürdő, se sampon, borotva stb.
én egyébként ha még egyszer mennék wizzair-rel, akkor tuti 1 feladott poggyásszal utaznék, az azt hiszem 10.000 ft oda-vissza, és akkor abba azt tennék, amit akarnék és nem izgulnék a csomag mérete miatt.
nagyon kellemetlen volt hazafelé 80 eurót leperkálni, ráadásul amiket Rómában vettünk (tisztálkodási szereket) mindent a szálláson hagytunk, mert hogy nem lehet felvinni a repülőre, így meg, hogy feladtuk a csomagot, simán hazahozhattunk volna mindent....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!