Ez hol lehet? (kép lent)
Figyelt kérdés
Ami legfelül van egy karácsonyi utca,az melyik országban (esetleg melyik városban) lehet?Előre is köszönöm!
2012. jan. 1. 12:28
2/6 anonim válasza:
Valószínűleg sehol, mert az "csak" egy rajz.
3/6 A kérdező kommentje:
Elsőnek köszönöm a színvonalas válaszát! Második,nem lehet rajz,élethű,meg bal oldalon van egy tábla,az egy valós bolt táblája.Csak az a baj,hoogy sok van belőle,és nem tudom,hogy ez éppen hol van.
2012. jan. 1. 16:15
4/6 anonim válasza:
Lehet hogy igazad van, de én még mindig azt mondom, hogy ez csak egy rajz. Egy nagyon szép rajz (ha megnézed a részleteket, akkor neked is feltűnhet, hogy nem tükröződnek normálisan az ablakok és még a sár is "tiszta". Ráadásul túl szép, hogy igaz legyen).
Az, hogy valós dolgokat ábrázol, még nem jelenti azt, hogy egy valós helyszín van rajta.
Én maradok annál, hogy rajz, de ha tévedek, akkor sajnálom, nem tudok segíteni!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2012. jan. 1. 23:33
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!