Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » A malev gepek ferihegy 1 vagy...

A malev gepek ferihegy 1 vagy 2-n szallnak le? Es hogy jutok el onnan a nyugatiig a legegyszerubben?

Figyelt kérdés
Kb 2x jartam Budapesten, es 1x repultem. 18 eves vagyok, most jovok egyedul haza a mamamhoz, es fogalmam nincs, hogyha megerkezem onnan hova tovabb. A jegyrendelesnel is csak ferihegyet irtak, semmi szamjelzes. El lehet tevedni a repteren? Nagy? Kerlek titeket,amilyen reszletesen es egyszeruen csak tudjatok irjatok le, mit hol talalok es hogy jutok el a nyugatiig a legegyszerubben. Onnan meg tovabb kell mennem,mert videken laknak,de nagyon felek,hogy eltevedek Budapesten.:( Egyszer volt mar ra pelda, es pont olyan embereket sikerult kerdeznem,hogy egyikuk se segitett.
2011. dec. 29. 10:55
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Ezek a taxik nem húznak le, mert, ha "reptéri transzfer"-t kérsz, akkor egységes a tarifa, ennek könnyen utána tudsz járni (google...), és akkor látod. Ennyit is fog kérni.

Én mostanában elég sokat taxiztam Budapesten, és SOSEM vertek át. Nem kell amúgy ennyire parázni szerintem, ha megérkezel, és esetleg hirtelen nem tudod, hogy mitévő legyél, megkeresed a nagy I-betűt, ami ugye az információs pult, és megkérdezed, szívesen eligazítanak majd. Nem lesz semmi gond. :)

2011. dec. 29. 20:50
 22/24 anonim válasza:
Az 1 kommentelőnek mondom: Teljesen mindegy hogy a gép honnan jön. Az 1-es terminálra csak a fapados azaz az olcsobbak szálnak le ( nem kapsz rajtuk ingyen kaját) Mindegy honnan jön a gép (Malév) Az már csak részlet kérdés hogy a 2/A vagy a 2/B Terminálra érkezik de az számodra teljesen mindegy. A váróteremben minden ki lessz írva . Tudom egy kicsít elkéstem de remélem tudtam segíteni hogy a Nyugatiba hogy jutsz el? Felszálsz a 200 E jelzésű buszra és leszálsz a Ferihegy vasútállomás megállóheylnél átsétálsz és már ott is vagy felszálsz egy nyugatiba tartó vonatra és a nyugatiba vagy . Sok szerencsét :-)
2012. nov. 1. 22:13
 23/24 anonim ***** válasza:

Nem csak elkéstél, hanem kissé le is maradtál!

Az 1-es terminál már rég bezárt...

2012. nov. 1. 22:22
 24/24 anonim ***** válasza:
A bárhonnan jövő Malév-gépekről nem is beszélve...
2012. nov. 5. 23:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!