A malev gepek ferihegy 1 vagy 2-n szallnak le? Es hogy jutok el onnan a nyugatiig a legegyszerubben?
Én a helyedben taxival mennék, reptéri transzfert kell kérni, és akkor egységes a tarifa.
Hogy Ferihegy 1 vagy 2, az attól is függ, hogy honnan jön a gép...
Ferihegyről jár már vonat amúgy, asszem pont a Nyugatiba, de elég körülményes, meg csak az egyik terminálról érhető el rendesen.
Szerintem tényleg a taxi a legjobb.
A Malév gépek Ferihegy 2-n szállnak le, és általában az A terminálon (de az A és B terminál egymás mellett van, úgyhogy teljesen mindegy, hogy melyiken.) Malév gép az 1-es terminált nem használja.
Ha leszálltál, akkor kimész a terminál elé, ott lesz egy buszmegálló, megvárod a 200E jelű BKV buszt (menetrend: [link] felszállsz rá elmész a Ferihegy vasútállomás megállóig, ez a 4. megálló. Itt felszállsz a Nyugatiba tartó vonatra, és bemész vele a Nyugatiba. Onnan nem tudom, hogy hova mész, de a nyugatit kérdezted, ezzel pedig eljutsz oda.
A vonatmenetrendet a www.mav-start.hu honlapon tudod megnézni, beállítod a dátumot, indulás: Ferihegy, érkezés: Nyugati és már meg is kapod.
Ha háttal állsz a reptérnek (már kint a vasút állomáson), akkor a balról jobbra haladó vonatra kell felszállnod. A Nyugari pu. a legutolsó állomás.
Amúgy honnan jössz?
Google earth-öt ismered?
Vagy jobbat mondok. utvonalterv.hu
itt a tréképek alapján meglátod, hogy miért kell buszozni. Amúgy szerintem a legegyszerűbb az lenne, hogy. Kilépsz a terminálból. Oda mész egy taxishoz, hogy vigyen el a ferihegyi vasútállomsára. Legalább nem kell buszozni..
A (Liszt)Ferihegy 2-n nincs vasút, és a két terminál elég messze van egymástól (relatíve messze, ha az 2A és a 2B terminál távolságát vesszük alapul). Ezért KELL valahogy eljutnod a Ferihegy vasútállomásra. Mert a vasút a (Liszt)Ferihegy 1-et keresztezni, nem a 2-t.
Leírtam, hogy hogy jutsz el a vasútra: 200E busz négy megálló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!