A malev gepek ferihegy 1 vagy 2-n szallnak le? Es hogy jutok
el onnan a nyugatiig a legegyszerubben?
Figyelt kérdés
Kb 2x jartam Budapesten, es 1x repultem. 18 eves vagyok, most jovok egyedul haza a mamamhoz, es fogalmam nincs, hogyha megerkezem onnan hova tovabb. A jegyrendelesnel is csak ferihegyet irtak, semmi szamjelzes. El lehet tevedni a repteren? Nagy? Kerlek titeket,amilyen reszletesen es egyszeruen csak tudjatok irjatok le, mit hol talalok es hogy jutok el a nyugatiig a legegyszerubben. Onnan meg tovabb kell mennem,mert videken laknak,de nagyon felek,hogy eltevedek Budapesten.:( Egyszer volt mar ra pelda, es pont olyan embereket sikerult kerdeznem,hogy egyikuk se segitett.
Egyebkent ferihegy 2 mennyivel nagyobb,mint az 1? Nem lehet eltevedni,ugye? Csak mert az egyesen jartam mar. A es B terminal meg nem tudom mit takar, meg mennyiben befolyasolja az utitervem. Koszonom,ha felvilagositotok.:)
Beírod, hogy Ferihegy. (utána már kiadja a javaslatok között, hogy 1. terminál, 2. terminál..
Ezután nyomsz egy entert. És már ott is lesz a térképen.
Ezt követően kicsinyítesz. (hogy lásd az egészet)
Ha olyan jelet látsz, hogy egy szürke vonalat fekete követ és ez többször megismétlődik, akkor megtaláltad a vasutat.
A bal alsó sarokban pedig találsz egy másik vonalat ami segít meghatározni a távolságokat.
És bumm így lett a "csokápik"..
2011. dec. 29. 15:29
13/24 A kérdező kommentje:
Mar mondtam,hogy mivel ez valoszinuleg egy terkepet tartalmaz be se tolt. A terkep jelenti a komolyabb grafikat, de azert koszi.
2011. dec. 29. 15:43
14/24 anonim válasza:
De ha meg sem próbálod akkor mit vársz?
2011. dec. 29. 15:52
15/24 A kérdező kommentje:
Te tenyleg nem erted, amit mondok? Rakattintok,es nem tolt be, gondoltam egyertelmu, semmilyen oldalt nem tudok megjeleniteni,aminek komolyabb kepi grafikaja van. Kulonben mar baratom lenne a maps.
2011. dec. 29. 15:55
16/24 anonim válasza:
Jól van..
2011. dec. 29. 16:03
17/24 anonim válasza:
A reptéren nem fogsz eltévedni, csak a 200E busz megállóját kell megtalálni. Ha megkérdezed az információs pultnál, hogy hol van, akkor biztos segíteni fognak.
Amúgy én sem értem, hogy miért ragaszkodsz a tömegközlekedéshez ha nem ismered ki magad.
A taxi sem drága, de van reptéri minibusz is, ami több embert visz egyszerre, az még olcsóbb.
2011. dec. 29. 17:35
18/24 A kérdező kommentje:
A minibuszokat hol lehet felleleni? Azok direkt ferihegy 1-re mennek? Mennyibe kerulnek? Ha eljutok a ferihegy 1-ig onnan mar nem lehet nehez. Taxit en soha tobbe nem hasznalok Magyarorszagon, ha egyseges,ha nem.
2011. dec. 29. 19:08
19/24 A kérdező kommentje:
OKe, lehet az lesz,hogy elhiszem,hogy nem huznak le taxival,es azzal megyek,de csak legeslegvegso esetben. Koszi mindenki.
2011. dec. 29. 19:12
20/24 anonim válasza:
A reptéri minibuszhoz nem kell átmenni az 1-es terminálba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!