Los Angelesbe készülök és még nem repültem, félek az átszállástól, meg mindentől. Tudnátok segíteni, hogy mire figyeljek?
1 óra alatt még kajálni is tudsz! Eltévedni nem fogsz, mert a tranzitváróból nem engednek ki a repülőtér külső területére. A csomagjaiddal meg nem kell bajlódnod, azokat csak L.A-ben kapod meg, nélküled is átpakolják a másik gépre.
Ki lesz majd írva Amsterdamban, hogy a Los Angeles-i járat melyik kijáratnál indul, de be is mondják többször, neked csak oda kell ballagnod. A kijáratokat nyilakkal jelzik, nem lehet eltévedni.
Ha nagyon bizonytalan vagy, kérdezősködj az amsterdami gépen, hogy megy-e még valaki rajtad kívül L.A-be, mert nem kizárt és akkor vele tarthatsz. De ha egész véletlenül senki, akkor sem fogsz eltévedni meg lemaradni, ne aggódj :-)
Nem olyan vészes ám, mint amilyennek tűnik. A gépen meg a stewardesseket is megkérheted, hogy segítsenek neked. Ha nekik nem is lesz idejük megvárni veled a másik gépet, biztosan összehoznak valakivel, aki majd tud segíteni.
Beszélsz angolul?
Ird be a gugli kepkeresobe, hogy amsterdam airport vagy schiphol es tanulmanyozd a terkepet igy mikor odaersz, mar nem lesz olyan 'felelmetes' :)
Amikor leszallsz Amst-ban, rogton keresd meg az LA-be indulo jarat kapujat es csak utana kezdj kajat keresni meg idot huzni az ujsagoknal.
Lesznek olyanok akik vizumkotelesek az USAba, igy elofordul, hogy kisebb tomeg fog felsorakozni a kapuhoz. Mikor anno Amsterdamon keresztul jottem losziba es meg nem voltak papirjaim, engem is kikerdeztek, vizslattak ott a repteren. De minden repteren ezt teszik, ahol az utazas az USAban er veget. Amugy aggodalomra nincs ok, a gep nem indul el nelkuled, csak miutan bemondtak a nevedet a hangosban parszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!