Hol elnel a legszivesebben, ha?
Figyelt kérdés
Minden adott lenne,munka, lakhatas stb. Europaban vagy inkabb Europan kivul? Es pontosan hol? Miert? Legszives ne azt irjatok,hogy "mert kicsi korom ota ez az almom",hanem kicsit nyomosabb ervet. Pl. itt a legjobb a fizetes-ar arany, vagy mert itt a legnagyobb a kozbiztonsag, itt a legtisztabbak az utcak, legjobb az oktatas, itt a legbefogadobbak etc.2011. nov. 29. 10:34
11/15 A kérdező kommentje:
En Budan eltem, es szamtalanszor akadt problemam, pedig sosem en generaltam.
2011. nov. 29. 12:52
12/15 bánomisén válasza:
12:29-es vagyok. Szerintem nem érdemes továbbállni, örülj, hogy északon lehetsz :-)
13/15 anonim válasza:
én semmiképp nem mennék messze Magyarországtól, de egy kis stájer faluban el tudnám képzelni az életem, persze feltéve, hogy van munkalehetőség. Szeretem a természetet és valahogy ott az emberek nagy többsége így van ezzel és valahogy minden nap jut arra idejük, hogy kimozduljanak, akár csak a kertjükbe (még világosban).
14/15 anonim válasza:
"Szerintem Magyarorszagon nem jo a kozbiztonsag."
Mondj egy helyet ahol jó a közbiztonság...
Még Magyarországon viszonylag elfogadható a többi országhoz képest..
15/15 A kérdező kommentje:
Ahol most vagyok ott patinas a kozbiztonsag.
2011. nov. 30. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!