Külföldre költözés? Milyen nehézségekkel járna?
Ugyan még fiatal vagyok, de régi álmom külföldre költözni. Letenni a felsőfokú nyelvvizsgát(és még sok mást is természetesen), szerezni külföldön egy állást, és egy barátnőmmel tengerpart mellett lakni. Nekem ez jelentené a boldogságot... De ez nyilván nem ilyen egyszerű, mert ha így lenne, gyanítom nem sok ember élne magyarországon.
Szóval, a kérdésem az lenne, mit kéne tennem azért hogy el tudjak költözni, és milyen nehézségekkel járna ez?
Kedves elso! Hiaba volt angol felsofokud Hollandiaba, siman kikozositenek, ha csak angolul beszelsz. Tapasztalat, 3,5 eve elek itt.
Kedves kerdezo:
En au-pairkent jottem ki (es ebben igaza van az elsonek), hogy eloszor valami olyan munkat vallalj, ahol kapsz penzt szallast, megis megbizhato.
Nem egy alom volt, utaltam, a csalad borzazto volt, de volt mellekallasom, gyujtottem penzt, elkuldtek nyelvtanfolyamra. Es egy ev alatt kiismertem a rendszert, megszereztem a hivatalos dokumentumokat, amikkel kesobb normalis munkat tudtam vallalni.
Magyar vagyok, mindig is magyar leszek. Honvagyam van, mindig is lesz. Visszajonni minden egyes latogatas utan egyre nehezebb lesz, pedig azt hittem az ido majd segit. Itt van az elettarsam, a lakasom,a macskam, a munkam a barataim. A csaladom es a szivem mindig Magyarorszagon lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!