Mennyibe kerül Németországban a tojás?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 28. 20:33
1/9 anonim válasza:
olyan 1,70 nagyjabol nalunk (Erfurt) a sima, de a Biobol van 5 euroert 6 db :S
2/9 anonim válasza:
Karlsruhe kornyeken 1,20 tol indul a 10 db-os egy sima szupermarketben .
"Paraszttol" 1,50-tol 10 db , ami eleg jo minosegu .
Persze itt is learazzak az osszes termeket , ha kezd kozeledni a lejarati ido , igy mar vettem 0,6 -ert is !
Otthon mennyibe kerul ? :)
3/9 anonim válasza:
Ftban ez mennyi???
Tescoban 900 30 db, de van amikor csak 750. :D
4/9 anonim válasza:
Ez jo ! :D Nem tudom a mai pontos arfolyamot az eurora , de kb. 280-300 ft korul mozog. Csak be kell szorozni .
Ha 290 ft-tal szorzol 348 ft 10 db .
Ezek alapjan a Tescos olcsobb , de ne felejtsuk el a fizetesbeli kulonbseget ! ( sajnos )
5/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! itthon piacon jó minőségű 28 Ft-tól van. a boltit nem szeretjük. falun akár 20-ért is gazdát cserél.
2009. ápr. 29. 08:32
6/9 anonim válasza:
ahogy elöttem írták kb az az ár, de ha tenyésztojás kell vagy is fiastojás annak darabja 1,50-2 körül van.
7/9 anonim válasza:
én nemrég vettem a reálba leárazva :-) 40cent/10db
9/9 anonim válasza:
1-2euro körül van a bio is.és 10db-os
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!