Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Milyen kódot kell beütni a...

Milyen kódot kell beütni a telefonomba hogy Németországban működjön?

Figyelt kérdés
Korábban voltam kint és nem működött a telefonom. Most ismét indulok, és hallottam hogy egy kódott kell beütni, de nem tudom pontosan mit?
2011. jan. 6. 11:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Melyik szolgáltatónál vagy? Mert a T-mobile esetén van lehetőség "kóddal" aktiválni a roamingot: *104#

A roaming kikapcsolása: *105#

Az aktiválást honos hálózatban kell elvégezni. A szolgáltatás igénybevételéhez megfelelően feltöltött kártya szükséges.

Amennyiben másik szolgáltatónál vagy, vagy T-mobileos előfizető, akkor az ügyfélszolgálat, önkiszolgáló ügyfélszolgálat vagy az online ügyfélszolgálat tud segíteni. Ott tudod/tudják aktiválni a roaming szolgáltatást.

2011. jan. 6. 13:09
 2/3 A kérdező kommentje:

Vodafonnál vagyok. Köszi amúgy.

Tehát ha bemegyek az üzletbe, be tudják nekem ezt állítani?

2011. jan. 6. 15:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Igen.

Azonban ha előfizetéses vagy, én nincs még három hónapos az előfizetésed, akkor számlaelőleget kérhetnek a beállításhoz. Ha vitamaxos vagy régi előfizetős, akkor semmi ilyen nincs, beállítják és kész.

2011. jan. 7. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!