Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Az gáz ha így utazok?

Az gáz ha így utazok?

Figyelt kérdés
ha utazok Pestre és anyám sok cuccot akar velem vitetni és a táskámba nem fér be és szatyrokat is kell cipelnem, nem akarok úgy kinézni mint valami árus aki az utcán árulja a portékáját.
2011. szept. 11. 13:51
 1/5 anonim válasza:
100%
igen, elég gáz. de én is utaztam már így, ahogy szerintem mindenki egyszer az életben
2011. szept. 11. 13:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Inkább csak kényelmetlen. Csak van még a háznál valahol egy normális táska amibe belefér a maradék cucc. Vagy ami nagyon nem kell azt ne vigyétek.
2011. szept. 11. 14:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem gáz, nem gáz, ez van. Én is sokszor járok úgy, hogy hiába viszem haza a bőröndöm üresen, visszafelé egyszerűen annyi holmit hozok, hogy nem fér bele. Ilyenkor jön a szatyor. Úgy vagyok vele, hogy akinek nem tetszik, ne nézze, ez van.
2011. szept. 11. 14:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha annyira jól éltek hogy nem tetszik a szatyor nyugodtan kérdd meg rá hogy inkább Gucci táskába csomagolja.
2011. szept. 11. 16:11
 5/5 anonim válasza:
Nekem inkább a Gucci táska gáz :) Pakolj úgy, hogy ne 10 percig tartson leszállni a buszról/vonatról. Ha nem tartod fel a kedves utazóközönséget akkor nem gáz.
2011. szept. 11. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!