Hónap végén utazok Easyjettel, ~2 órás lesz az út. Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem! Vélemények?
A probléma, hogy nemrég volt egy műtétem, egy rakat titán került belém. Be fogok sípolni. Elég ha ott elmagyarázom a dolgaim, vagy vigyek magammal kórházi igazoló lapot? Komolyan kérdezem, mert tiszta latin az összes papír, és nem tudom, van-e értelme..
A másik, hogy még nagyon instabilnak érzem azt is, ha átmegyek egy hídon, meg fára lépek, vagy csatornatetőre, vagy ilyesmi.. Ez milyen lesz a gépen? Nem tudom, hogy randomra történik a helyfoglalás, vagy ültetnek, de gondolom nem lenne jó ötlet ablak mellé ülnöm. Ez elintézhető valahogy?
Gyógyszereimet, spray-s dezodort felvihetek kézipoggyászban?
És az utolsó: zenelejátszót felvihetek a gépre?
Köszönöm előre is annak, aki normálisan válaszol!:)
- Nem valószínű, hogy besípolsz, én is televagyok fémmel, de nem sípoltam be sehol a repülőtereken. Orvosi igazolást (angol nyelvű!) azért vittem magammal, de nem kellett sehol (pedig 2x szálltam át!)
- Fapadosnál nincs helyjegy.
- Dezodort nem, góygyszert csak ami az útra kell.
- Zenejátszót felvihetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!