Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Vélemények, tapasztalatok a...

Vélemények, tapasztalatok a mogyoródi aquaparkkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2009. aug. 2. 23:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Eszméletlenül jó, ha van benned életkedv és sokat mászkálási hajlam :) Ugye az egész egy domboldalon van és ha lecsúszol valahol rengeteget kell lépcsőzni, hogy vissza menj oda, ahonnan elindultál. 3 szintből áll amúgy. Nagyon sok csúszdát kipróbáltam, 3 sérülés lett az eredménye (nem túl nagyok) Elsőnél a fogam vérzett, mert amikor csúsztam valahogy beütöttem a kezem, úgy hogy arcon csaptam magam,a másodiknál ahogy a vízbe érkeztem felhorzsoltam a térdem a medence alján, a harmadiknál meg a fejem ütöttem be egy picit, de nem volt vészes. Én csak ajánlani tudom :) Lehet, csak én vagyok béna :) Jó szórakozást, ha elmész
2009. aug. 2. 23:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Megyek :) Vasárnap, barátommal :) Alig várom már :D Egyszer voltam eddig csak, nem sokkal később, miután megnyitott... :S Biztos jó lesz ;)
2009. aug. 3. 00:05
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Gagyi.
2009. aug. 4. 03:57
 4/5 A kérdező kommentje:
Mért? :/
2009. aug. 4. 13:21
 5/5 kartats ***** válasza:
2014. okt. 5. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!