Gyakorlott kempingezők, utazók! Ti hová, merre szoktátok tenni?
Sziasztok!
Ti hová teszitek az értékeiteket utazásnál,sátrazásnál, amiket nem tudtok magatokkal vinni?
Gondolok itt íratok,útlevél,fényképező,kamera.Ezeket egy rövidgatyás kirándulásnál,vagy búvárkodásnál elég nehéz magaddal vinni.A sátorban,autóban sem célszerű ott hagyni szerintem,de akkor hová tegyem?
Jöhet privátban is!Köszönöm.
Pár éve nem kempingeztem, de előtte rendszeresen.
Ugye a sátor mint fontos iratok/holmik tárolóhelye nem jöhet szóba, bár láttam olyat aki lelakatolta. :)
A kocsi zárható, annak a feltörése felkészülteknek is eltart egy darabig ha nem akarják feltűnően csinálni (vagyis nem vágják be az ablakot téglával), szóval mi ott tartottuk az ilyesmiket.
Nem kell feltűnően pakolni, hanem teljesen természetesen, mintha csak egy doboz konzervet pakolnál. Meg célszerű kevésbé elérhető helyre tenni, valószínűleg egy csúnya, gonosz autófeltörő legelőször a kesztyűtartóban kutatna, szóval a legszimpatikusabb tárolóhely valamelyik első ülés alatt lenne szerintem.
És akkor már csak a kocsikulcsra kell vigyázni nagyon. :)
Nekem az autóban az ülés alatt van egy kis zárható doboz.
Így ha feltörik az autót, akkor sem biztos, hogy megtalálják. (kesztyűtartót nézik úgyis)
De láttam már üdítős italnak, babkonzervnek, meg ilyesminek álcázott kis tárolódobozokat.
Én Hollandiában (egy SmartGaleryben) láttam, de talán lehet kapni itthon is.
Vagy ügyesebbek készíthetnek maguknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!