Hogy tudom megoldani hogy állják az útiköltségemet?
Szerintem először is valamilyen szociális rászorultságot igazoló,friss papír kell.Az ilyen 4-5 éve szegény voltam c.tanusítványokat felejtsd el,ma már mindenből max.2-3 hónaposat fogadnak el,de lehet,hogy még azt se,és kapásból azt mondják,hozzon múlt hónapbélit,azaz esetünkben júliusit,vagy ha szeptemberben lesznek a vizsgálatok,akkor augusztusit.
Amúgy milyen vizsgálatokról van szó? Utána kellene járnod,lehet,hogy nem kellene Pestig elutazni,és a környékeden is lenne hely,kórház ahol el lehetne intézni...
Nem tudom kell-e beutaló oda, ahova mennél. A körzeti orvos ad útiköltséges papírt, ő tölti ki hová mész. Ha oda értél, akkor azzal a dokival is alá kell íratnod, aki ott vizsgál. Ezután ezt a papírt le kell adnod a helyi társadalombiztosítási irodán.(lehet, hogy el is lehet ide küldeni, de akkor mindenképpen ajánlva!!!). Néhány hét múlva küldik a pénzt. Ja és a buszjegyeket csatolni kell.
Mindjárt keresek egy linket is...
Nem tudok linket küldeni, mert vacakol az OEP oldal.
Szóval www.oep.hu. Itt keress, de a körzeti doki biztos ad felvilágosítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!