Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hogyan éljem túl? Hogyan...

Hogyan éljem túl? Hogyan lenne elviselhetőbb?

Figyelt kérdés
Tizenkétórás autóbusz-utazás vár rám szerdán. Az lesz a legforróbb nap. Mit tegyek, hogy kiibírjam ezt az utat? Szombaton vissza ugyanennyi. Minden tippnek örülnék.
2011. aug. 22. 14:43
 1/10 anonim válasza:
Szerintem vigyél magaddal egy fagyos jégakkut +egy törülközött amibe becsavarhatod és ha nagyon meleged van a csuklódhoz vagy a nyakadhoz teheted :D Ja meg fagyassz le ásványvizet és úgy vidd magaddal,és akkor mindig hideg vizet tudsz inni :)
2011. aug. 22. 14:59
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy lesz légkondi a buszon? Ezekre a hosszabb utakra már jobb minőségű buszok szoktak menni.

A lefagyasztott ásványvizet én is javaslom. Persze bubi mentest :)

2011. aug. 22. 15:07
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Vihetsz plusz törölközőt/csipeszt, ha esetleg sz@r függöny lenne a buszon, tudj valamit felakasztani.
2011. aug. 22. 21:09
 4/10 A kérdező kommentje:
A buszban van légkondi, de azért tizenkét óra akkor is. Rossz belegondolni. Köszönöm a tanácsokat.
2011. aug. 22. 21:09
 5/10 anonim ***** válasza:

Mi a gondod a 12 órás busszal.

Mi idán Spanyolországban voltunk 28 óra,

tavaly Görögországban 26 óra.

A busz légkondis, nagyon jó idő van általában 22 fokra állitják. 4 óránként megáll, lehet lazítani.

Közben olvasol, zenét hallgatsz és gyönyörködsz a tájban.

2011. aug. 23. 15:32
 6/10 A kérdező kommentje:
15.32-esnek! Hogy mi a gond?! Főleg az egészségem. De ez már eszébe sem jut egy fiatal, makkegészséges embernek. Próbálj meg körültekintőbben gondolkodni!
2011. aug. 23. 20:26
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésedből nem derült ki.

Egy " fiatal " 60 éves nagyi

2011. aug. 23. 20:43
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem a légkondival is baj volt amikor Görögországba mentünk, mert az ablak alatti is irtó erősre volt állítva, azt pedig ki se lehetett kapcsolni.

Ruhákat próbáltunk odatömködni, hogy ne kapjuk az arcunkba a jéghideg levegőt.

Nappal pedig a rossz függöny nem igazán takarta a napot, azt kellett kipótolni.

Ha nem tudsz sokáig egyhelyben ülni, akkor mozgasd a lábaid, vedd le a cipőd és tedd fel a lábad. Vagy ha le sem veszed csússz előre és a térded támaszd az előtted levő ülésnek.

2011. aug. 23. 21:00
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor miért mész busszal?
2011. aug. 24. 14:55
 10/10 A kérdező kommentje:
Túléltem; 2 x 12 órás vágta. Jól bedagadt lábbal értem haza. A légkondi miatt be kellett takarózni. Inni alig mertem, mert bizonytalan volt, hol lehet mosdóba menni. Ha más nincs, muszáj az autóbuszt igénybe venni.
2011. aug. 29. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!