Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Jelenleg egy hatalmas döntés előtt állunk, melyhez kellene az én beleegyezésem is.

Lehetőségünk nyílna Kanadába Vancuverbe kitelepülni, természetesen minden felszámolás árán.

Leginkább az iskolától tartok, ugyanis most leszek 11-dikes s angolul kellene mindent tanulnom...

2011. aug. 2. 19:38
 1/7 A kérdező kommentje:
ahova most járok suliba még 3évem lenne érettségiig
2011. aug. 2. 19:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mázlista vagy.
2011. aug. 2. 19:58
 3/7 anonim ***** válasza:

Egyértelműen kitelepülnék..:D

16/L

2011. aug. 2. 20:17
 4/7 anonim ***** válasza:
51%
Nehogy azt hidd, hogy egy képeslapon látható pár felhőkarcoló jelenti a boldogságot. Sok részlet van a képben: nehogy Vancouver központja 45 km-re legyen a házatoktól és autó nélkül halott vagy ott. Egyelőre 1-2 autótok lehet, azok kellenek munkába menni - Te maradsz a fél-indián alkoholizált szomszédaiddal. Sok-sok ehhez hasonló "apróság" van még. Lehet, hogy örökre megbánod, visszacsinálni nem lehet. Itt legalább itthon vagy.
2011. aug. 2. 20:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Ja, persze. Örökre maximum azt bánod meg, ha itthon maradsz. Élj a lehetőséggel! Később napi 3 hálaimát elrebegsz érte, látva, hova megy ez az ország, mik itt a lehetőségek. Vacouver a világ egyik (ha nem "A") legélhetőbb városa, kedves utolsó.. Nyilván a szülei nem fogják tőle elvárni, hogy napi 2X45 km-t gyalogoljon/utazzon, vagy Te ezt úgy mégis hogy gondoltad? Ez számodra az indok, amivel lebeszélnéd egy ilyen lehetőségről??
2011. aug. 2. 23:53
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
"Nehogy azt hidd, hogy egy képeslapon látható pár felhőkarcoló jelenti a boldogságot" - nem, valóban nem, hanem az ottani, Magyarországgal egy lapon még véletlenül sem említhető életszínvonal, kilátások. Te nagy magyar vagy? Akkor maradj. De mást ne beszélj le élete tán legfontosabb döntéséről.
2011. aug. 2. 23:55
 7/7 anonim válasza:
Ha nekem lenne egy ilyen esélyem én megragadnám.Ha azok is be tudnak települni más országokba, akik egyáltalán nem tanulták azt a nyelvet, akkor te is be fogsz tudni.Hidd el egy év is hatalmas fejlődést jelent az idegennyelvi tudásodban.Kanada szerintem biztosabb lábakon áll, mint Magyarország és szerintem sikeresebb is lennél odakint(ezt úgy értem, hogy többet keresnél)Szóval én megragadnám a helyedben!
2011. aug. 26. 11:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!