Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Melyiket rendelnétek meg?

Melyiket rendelnétek meg?

Figyelt kérdés

sátrat fogok venni Fezen-re, és nem tudom, hogy melyik legyen:

- [link]

- [link]

az első kicsit gagyibb, de jár hozzá hálózsák, párna polifóm, minden

a második meg sokkal minőségibb, de nem járnak hozzá ezek

szerintetek?

2011. júl. 25. 10:48
 1/5 A kérdező kommentje:
ja és most nézem, a minőségibb (második) 80 centivel hosszabb, mint a másik.
2011. júl. 25. 10:59
 2/5 dirtboy ***** válasza:
100%
én a másodikra szavazok,nehogy már egy hálózsák meg ilyenek miatt egy szar sátrat vegyek,hálózsákot lehet helyettesíteni ha nem akarsz venni de ha szétszakad a sátor 2 év múlva akkor vehetsz egy másikat
2011. júl. 25. 11:08
 3/5 A kérdező kommentje:
ilyen korrekt, segítő választ rég kaptam, kösz, most így átgondolva téll igazad van, hálózsákokat meg majd biztos tudunk kölcsönkérni is, azt hittem majd, hogy amelyikhez több voks érkezik azt választom, majd de egy válaszból eldöntöttem, téll kösz:D
2011. júl. 25. 11:31
 4/5 dirtboy ***** válasza:
nincs mit
2011. júl. 25. 11:39
 5/5 A kérdező kommentje:
basszus ez, hogy került be az utazás/egyéb kérdésaek részbe? tuti, hogy nem ide raktam. és az hogy elmegyek a város másik végében lévő rendezvényre, és az egész napot átbulizom a haverokkal, utána meg kell, hogy valahol aludjak, ezért veszek egy sátrat, az nem jelenti azt, hogy utazni fogok bárhova is...
2011. júl. 25. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!