Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Malév beleköt néhány plusz...

Malév beleköt néhány plusz centibe kézipoggyászoknál?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem találok olyan kisméretű bőröndöt, ami ne haladná meg a maximum méretet, a kerekek miatt 1-2 centivel mindegyik túllóg minimum. Mennyire veszi ezt komolyan a malév, illetve bármely más nem fapados járat?

Tudom, hogy lehet kapni kifejezetten ekkora táskát mondjuk samsonite-nál, de ennyi pénzt nem szeretnék rászánni egy olyan bőröndre, amit két évente egyszer használok max. Egyszerűen bárhol nézek, sehol máshol nem lehet kapni egy alacsonyabb árkategóriás jó méretekkel rendelkező kis bőröndöt. 2-3 centin kötekednek vagy ennyire ezért nem aljasok? :)

2011. júl. 16. 01:16
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor most fogom magam és elnézek a Tescoba egy mérőszalaggal! :)
2011. júl. 16. 16:59
 12/16 A kérdező kommentje:

Legszélesebb részen a Fila is határeset, én 42 centinek mértem. Magassága nekem földtől foggantyúig mérve is belefért az 55-be, illetve mélységre is tökéletes és nagyon tetszetős kis bőrönd, úgyhogy 1-2 centi ide vagy oda megvettem.

Előtte elolvastam pár fórumot, ahol azt írták a ryanair "ketrecében" lötyög ez a bőrönd, pedig náluk is ugyanez a szélesség korlát azt hiszem. Talán nem lesz gond! :) Köszönöm mégegyszer!

2011. júl. 16. 20:42
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem jó vételt csináltál, biztos jó lesz.
2011. júl. 16. 21:04
 14/16 A kérdező kommentje:

Gondoltam megosztom, hogy a Fila bőrönd TÖKÉLETES! :) Két légitársasággal is utaztam a kérdésem kiírása óta és mindenhol azt mondták hogy tökéletes, az egyiknél súlyra megmérték, de ennyi, tehát jó vásár, kényelmes, jó útitárs, minőségre sem rossz.

Csak azért írtam ki, hogy aki még vacillálna azon az 1-2 centin, az ne tegye! :)

2011. júl. 26. 23:28
 15/16 anonim válasza:
a bőröndök közül a legkisebb minden esetben kézipoggyász méretű (mármint amikor 3bőrönd van együtt). egyébként a fila-s bőröndhöz oda van írva a kuponfüzeten, hogy fapados járatoknál kézipoggyászként használható.
2011. júl. 28. 14:49
 16/16 A kérdező kommentje:

Na jó, de én egyik esetben sem fapadossal utaztam. :) Nomeg nem mindegy mennyire veszik komolyan, mert lehet egyik társaságnál 20 centis lehet a mélysége, a másiknál 25, értelemszerűen, elvileg az előbbire már nem vihetném fel a bőröndöt.

Én nagyon sokat megmértem az utóbbi hetekben és tescoban találtam még egy olyan bőröndöt ami kerekekkel együtt belefért a határba, de kicsit bóvlinak tűnt. Néhány centivel mind túllógott.

2011. júl. 28. 22:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!