Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mikor mentetek utoljára nyaralni?

Mikor mentetek utoljára nyaralni?

Figyelt kérdés

Én nem tudom, de úgy érzem, hogy aki ebben az országban él, alig jár el nyaralni, és ha el is megy, akkor is maximum Horvátország vagy Balaton.

Én utoljára 2009-ben voltam... Ez eléggé sajnálatos...

egy átlag nyugat-európai minden évben megy legalább egyszer nyaralgatni és nem csak a szomszédos országba...

2011. júl. 15. 13:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Mi általában minden évben járunk nyaralni [mondjuk 10 évből kb 8 évben mentünk nyaralni], és nem úgy, hogy itthonról viszünk kaját, hanem félpanziós ellátásra megyünk mindig, napközben meg eszünk valamit a parton, meg akkor, ha este még éhesek vagyunk.

Ezek mellett még 1 napos kirándulásokra szoktunk eljárni, néha 2-3 éjszakásakra.

Utoljára tavaly voltam nyaralni, de idén is megyünk, és nem szomszédos országba. :)

A körülöttünk lévő emberek valóban nem nyaralnak minden évben, a többség inkább elküldi a gyerekeit nyaralni [ahol egy tanár szervezi a nyaralást, nálunk a városban van 4-5 ilyen], de van mikor családostul mennek nyaralni.

2011. júl. 15. 16:57
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Én utoljára tavaly nyáron voltam a párommal, egyszer júliusban 1 hétig Balatonalmádiban, aztán augusztusban 1 hétig Balatonmáriafürdőn.

Balatonmáriafürdőn annyira jól éreztük magunkat, hogy ma elintéztük augusztusra az 1 hetes nyaralást ismét.

23/L

2011. júl. 15. 21:17
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Utóbbi 3 évben Egyiptomban , előtte hol külföldön, hol itthon. Idén a Balatonra megyünk.

Nem vagyunk gazdagok,nincs 300 ezres fizetés, kigazdálkodjuk a rávalót.

2011. júl. 16. 09:34
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

6-7 éve voltam iskolával Olaszországban, olcsó volt, 1 hét 20 ezer ft, önellátó, de inkább keveset ettünk. Elvileg idén 1 hétre Balatonra eljutunk párommal.

21/L

2011. júl. 16. 14:20
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
mi idln Magyarország szépségeit fedezzük fel. A nyaralás nem attól nyaralás.hoghy messze mész. Voltam már ennél messzebb is de idén erre futja, és ez is boldoggá tesz.
2011. júl. 16. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!