Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Rajtam kívül van még olyan...

Rajtam kívül van még olyan aki unja már?

Figyelt kérdés
Minden évben megyünk nyaralni 1 hétre, kis nyaralóba, ahol alig férünk el. Ezzel igazából nincs is baj, de én már unom, fürdést. Pl ha nem minden minden nap mennénk strandra, akkor jó lenne, de hiába mondom nekik, akkor se.
2011. júl. 12. 10:08
 1/5 anonim válasza:

hát ha nem akarsz menni akkor ne menj :) mond meg nekik hogy te addig el mész sétálni vagy beugrasz egy fagyizóba..akármi :)

én ilyen időbe bármit megtudnák adni egy kis strandolásért :D

2011. júl. 12. 10:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Szeretem én is, csak minden évben ugyan az... unalmas már
2011. júl. 12. 10:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Én nem unom, mert nem megyünk. :)

Nem vagyok egy hatalmas strandmániás, és a családom se.

Ha megyünk is meleg, tengerparti országokba, akkor is inkább mászkálunk sokat, de az elmúlt 3-4 évben inkább (szerencsére) hidegebb tájakra (Svédország, Németországi hegyvidék, Skócia..) mentünk. :)

Szóval pancsolás az pár nap Balcsi meg otthon a kismedencében volt. :)

De idén nyáron egy rövid Horvátország lesz belőle... annyi fürdés azért már hiányzik így sok év után. :)

2011. júl. 12. 10:33
 4/5 anonim ***** válasza:
nem tudom kikről van szó (család, haverok) de én beszélnék velük, hogy nekem ez így már nem jó. Lehet, hogy lehetne változtatni, csak ők nem is gondolnak rá?
2011. júl. 12. 10:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Család, és mondtam már nekik, de akkor meg jött a szöveg, hogy miért jöttél akkor?
2011. júl. 12. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!