Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mások is várják már rajtam...

Mások is várják már rajtam kívül a nyarat?

Figyelt kérdés
mit fogsz csinálni a nyáron?
2010. dec. 13. 15:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
Én igen, mert nem szeretem a hideget.Hogy mit csinálok?Végül is ugyan azt mint most.Csak lenne már meleg.
2010. dec. 13. 15:24
 2/12 anonim ***** válasza:
88%

nekem már az április is elég lenne,csak ne kelljen télikabát...

utálok fázni...

2010. dec. 13. 15:39
 3/12 anonim ***** válasza:
83%

Mivel utálom a hideget,és a havat így várom a nyarat..De hogy mit fogok csinálni? Valószínű,hogy dolgozni fogok mint eddig.Néha elmenni pár helyre amit még nem láttam..Talán bekalkulálok egy loch-ness-i túrát..(ezt már régóta tervezem)..Ami biztos,hogy pár napra átmegyünk Franciaországba.Talán ha hazamegyünk nyaralni akkor útba ejtjük a másik álmomat,hogy végre láthassam Neuschwanstein kastélyt..

Nagyjából ez a terv nyárra...

2010. dec. 13. 15:41
 4/12 anonim ***** válasza:
82%

Én nagyon várom már, hogy a kutyámat először fürödni vigyem ! Késő estig sétáljunk, stb...

Nem csípem a telet!

2010. dec. 13. 16:01
 5/12 Antóniaa válasza:
82%
Hááát ja. Én ma már a jövő évi nyaralásokat nézegettem. Csak még nem sok van az interneten.. Egyiptomba vágyódom, vagy Törökországba... Az lesz az úticél... :)
2010. dec. 13. 16:09
 6/12 anonim ***** válasza:
82%

Én várom, hogy ne kelljen végre tanulni...nem is konkrétan a tanulással van bajom, hanem az idegeskedéssel, hogy jó jegyeket szerezzek:(

Csinálni meg valószínűleg semmit, csak pihenni. Agybajt kapok mire vége az évnek, jó lesz egy kis nyugi.

Ja és a meleget is nagyon várom!

2010. dec. 13. 16:32
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én egyelőre a méteres havat várom.
2010. dec. 13. 18:18
 8/12 anonim ***** válasza:
69%
fú most nagyon, pont most fáztam meg, jó lenne a meleg idő
2010. dec. 13. 18:19
 9/12 anonim ***** válasza:
86%
A sok nyápic :D Én ezt az időt várom egész évben, mert sokkal jobb fázni, mint egész nap izzadni, stb... sokkkal jobb a -10 mint a +40 :)
2010. dec. 13. 18:23
 10/12 anonim ***** válasza:
92%
Én is várom, bár már előre tudom, hogy akkor meg az lesz a bajom, hogy milyen meleg van...nem tudom eldönteni, melyik a jobb:-)
2010. dec. 13. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!