Oroszországnak lehet 10 időzónája?
Ma nézegettem egy GMT time zone mapot... és ha jól számoltam Oroszország 10 időzónában van felosztva. Ez lehetséges? Ha meg igen, hogy oldják meg, hogy pl a tv műsorok mindenkinek kedvező időben legyenek? mert pl itt a nyugati felén oké hogy este megy a híradó, meg a kedvenc film, de az az országuk másik felén -10 órában van... O.O
Vagy csak én értem rosszul?
Nyolc csak az a 10 :). De így is sok. Meg azért elég sok a kevésbé lakott terület, plusz, a legtöbben az európai részen laknak meg a déli részeken. Ahol maximum 1-2 óra az eltérés. És ahogy olvasom a népesség 73 százaléka városban lakik. A maradék meg elszórva.
De akár csúsztatással is meg lehet oldani a dolgot, mármint a műsort csúsztatni, a híradásoknál ez nem jó, de arra ott vannak a helyi TV-k. Meg szerintem akik ilyen messze laknak az Eu résztől azok beletojnak a híradóba... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!