Mész nyaralni idén? Hova?
Figyelt kérdés
Ha sajnos nem teheted meg, hova mennél?2011. máj. 26. 08:32
1/12 anonim válasza:
Igen, haza megyek egy hétre. Mármint külföldről haza. :D
2/12 anonim válasza:
Az emberek azt hiszik, hogy csak külföldön vannak jó helyek, drága pénzen. Más meg idejön Kamcsatkából, hogy valami egzotikusat lásson... Vegyük észre milyen szép ez a Magyarország! Hátizsák a hátra, fel a bicajra és irány a természet!
3/12 anonim válasza:
Igalra. Somogy megyébe. Ott van egy fürdőhely gyógyvizes, brómos. De van gyerekmedence, úszómedence és több melegvizes gyógymedence. Nem én választottam, hanem párom szüleinek van ott nyaralója, és minden évben lehívnak oda minket. A szállás nem kerül semmibe, csak a benzin, strand jegy, és a kaja. :)
Csendes, nyugodt kis hely, nekem nagyon tetszik.
4/12 anonim válasza:
már voltunk egy hosszúhétvégén a Mátrában és megyek még Ausztriába is.
5/12 anonim válasza:
Mallorcára megyünk a barátnőmmel két hétre.
7/12 anonim válasza:
Augusztusban megyünk egy hétre a Svéd ismerősökhöz Vaxjö mellé egy pici faluba.
8/12 anonim válasza:
Ha megtehetném,Romániába mennék...arra nagyon be...min. 6~700 km.
9/12 anonim válasza:
Spanyolország - Lloret de Mar
Nagyon várom már :))
10/12 anonim válasza:
Talán. Külföld nem érdekel, meg pénzem sincs rá, itthon meg 1-1 napra esetleg ide-oda. De biciklitúrákban biztos vagyok, majd ha túl leszek a szóbeli érettségin, irány az országút!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!