Au-pairkedés így? (Kérdésed túl rövid)
angol tudásom minimális-nyelvtanulás szempontjából szeretnék Angliába menni
jogosítványom nincs-olvastam hogy néhol feltétel
nagyobb termetű kutyáktól félek
nincs korábbi tapasztalatom-tehát nem volt még hasonló munkám
azonban a gyerekeket nagyon szeretem
ha arról van szó szívesen takarítok ( főzni addigra megtanulnék :D )
most érettségizek, és ha felvesznek esetleg egyetemre, halasztanék egy évet
18/L
köszönöm hogy megosztottad ezt velem.
igazából most ettől teljesen inamba szállt a bátorságom.
minden áron szeretnék/ szerettem volna kimenni, de most nagyon megijedtem
hirtelen most nem tudok mást mondani/kérdezni
Szia!
Én is most készülök ki, igaz én egy svácji családdal vettem fel a kapcsolatot, már telefonon is beszéltünk, remélem én leszek a befutó.
Én regisztráltam egy csomó odalon+közetítőnél is, biztos ami biztos. Mindent eljuttattam nekik, család ajnálást már kaptam, de az csak akkor venném igénybe, ha a svájciak nem engem választanak.
Én úgy megyek ki, hogy csak angolul beszélek (Svájcban német-francia van) és a család fizeti nekem a német nyelviskolát. (teszem hozzá életemben nem tanultam németet).
Vannak necces dolgok, pl: tegnap kaptam egy "dr."-től levelet, hogy ők hetente 200 fontot fizetnének ha vigyáznék a gyerekre, és csudiszépképecskéket mellékelt, na de ez baromi gyanús. Szóval vannak ilyenek.
Én is parázok persze, de ha akarsz valamit kezdeni az élettel akkor bele kell vágni. Igaz mögöttem már ott van egy egyetem, most derül ki hogy felvettek-e máshova is, de én is halasztani szeretnék és 1 évet csak nyelvtanulásnak szentelni.
Attól meg ne félj hogy nem érted meg kint az angolokat. :) Én azt hittem gyér az angol tudásom, mert nem nagyon használtam, aztán 2 hétig voltam Londoban és nagyon sok mindent megértettem, beszélgettem az ottani emberekkel és a végén már az újságban is egy csomó cikkett megértettem. :)
De tény, hogy vannak csúnya szituk. Én is olvastam , hogy csajszi kiment aztán anyuka 2 hét múlva kidobta. Délután közölte vele, hogy 1 órája van összepakolni, este repül haza a gépe. :S Vagy nem mentek ki elé ahogy megbeszélték, hanem még a csajnak kellett rájuk telefonálni ők meg közölték, hogy sorry a nagyinál vannak oldja meg a szállást 2 napra. Szóval na...itt is vannak buktatók.
mondjuk azért megpróbálom, és hiszem, hogy sikerülni fog, annak ellenére is, hogy eddig csak visszautasító leveleket kaptam :/
és mindenkinek köszönöm a segítséget :)
azért az ügynök címét, ha lehet, elkérném :)
Szia!:) Na sikerült kijutnod?:) Én is szeretnék au-pairkedni, de eléggé félek ettől az egésztől, mégis annyira vonz! :)
Még valakinek valami tapasztalata ezzel kapcsolatban?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!