Ki tudja pontosan, hogy hogy is van ez? Fontos.
Szóval, hát 17 éves vagyok, most januárba töltöttem 17-et. Szerbiai vagyok, és szeretnék néha felutazni Pestre vonattal, mert ott élnek hozzám közel álló személyek. Az lenne a kérdésem, hogy a kelebiai határátkelőn át-e engednek 18 év alatt, vagy muszáj felnőtt kisérettel mennem, még be nem töltöm a 18-at. ki tudja erre pontosan a választ? vagy esetleg valami telefonszámot amit innen feltudnák hivni és leérdeklődni ezt, hogy hogy is van.
Még azt szeretném kérdezni, hogy ha nem engednek át, de mondjuk télen megyek mikor kezdődik a téli szünetem, azt hiszem december 23-án és ott lennék január 16-ig, akkor átfognak már engedni, vagyis egyedül haza tudnék jönni? (január 18-án töltöm a 18-at). Köszönöm előre a válaszokat és bocsánatot kérek, ha nem megfelelő kategóriába irtam, de itt talán kapok rá választ.

Szerbiai vagyok énis, szoktunk menni Magyarba általában maguk szervezzuk az utat (az osztály) és nem kell kb semmi :DD
Mi is irattunk ilyen szuloi engedélyt,de azt sem kérték.
Menj el te is a biroságra,vagy a községházára irass te is, és legyen nálad,ha netán lenne valami gond.
Jo szorakozást
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!