Ki milyen helyekre jutott el eddig? Sk sok választ! Akár egzotikus hely, tengerpart, város, bármi.
Figyelt kérdés
2011. ápr. 12. 11:09
31/34 anonim válasza:
Hozzátenném, Ercsi egyébként szép hely, talán idővel újraértékelem és megnézem alaposan, de most egy ideig nem. Egyébként is mielőtt félreérthetővé válna, nincsenek előítéleteim, csupán tapasztalataim, melyek óvatosságra intenek jellegzetes megnyilvánulások kapcsán. Amit még ajánlanék, nagyon szépek és kedvesek számomra a Pest fölötti térség falucskái, nagyon barátságosak, különösen Őrbottyán tetszett nekem, de bizonyára lesz még más. Fótra is érdemes ellátogatni, de ahová még szívesen elmennék az Pilis és Szigetvár.
32/34 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszönöm a részletes választ, bár nem igazán erre voltam kíváncsi..:)) Külföldi tapasztalatok esetleg?:P
2011. máj. 1. 23:13
33/34 anonim válasza:
Nemetorszag: 2alkalommal Gelsenkirchen,
1alkalommal Wittlich,
Romania, Bulgaria,
Gorogorszagban eltem 3es fel honapot.
Hollandiaban 3honapot.
Es most New Yorkban elek, mar 8honapja! :)
Ja! Es csak 22eves vagyok! :)
34/34 anonim válasza:
Ja es kihagytam Ausztriat, Bosznia-Hercegovinat, Macedoniat, es Szlovakiat.
Szep napot es kellemes utazasokat mindenkinek!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!