Ki milyen helyekre jutott el eddig? Sk sok választ! Akár egzotikus hely, tengerpart, város, bármi.
Jujj, de szép helyeken voltatok! Amiket az utolsó három válaszoló is felsorolt, hát mit mondjak, tudnék válogatni! New York-ban én is voltam, igaz csak turistaként pár napot, de tényleg lenyűgöző város! Az Északi Sark pedig nagyon érdekes lehetett!
Utolsó: wow, hát jártál 1-2 szép helyen! És ezek közül melyikek tetszettek a legjobban/legkevésbé, és miért?
a legjobban nekem Bali, Thaiföld, Argentína . Bali az egyszerűen csodás, engem nagyon elvarázsolt, olyan, mint egy mesebeli ország számomra :)
Imádunk utazni a párommal és mivel meg is tehetjük igyekszünk mindig újabbnál újabb országokat , kultúrákat megismerni :)
Nekem nagyon bejönnek az ázsiai országok, rajongok az ételeikért is, a párom mindenevő utazás terén (is):
Nem hosszú időt, talán 5 napot töltöttünk Rovainemi-be, szintén csodás, bár a hideg számomra elviselhetetlen volt :S de ha lesznek gyerekeink és oda nőnek mindenképp vissza fogunk menni, szerintem nekik nagy élmény lesz majd :)
Ami még engem megfogott az Emirátusok, az szó szerint "egy más világ" nem lehet vele betelni, az nem is földi halandó embernek való már ami ott van :))) egyszerűen hihetetlen, hogy mire képesek építkezés terén :)
Nekem olyan nincs, ami nem tetszett ,ahol nem éreztem jól magam , pedig volt olyan nyaralásunk is , hogy az első két nap cipóra égtem :((, mindenféle, szöcskét, sáskát, bogarat , kígyót megetettek velem :D
Minden hely más és más élvezetet nyújt !:D
New York-ba egyszer karácsonykor szeretnék elmenni, mesés lehet , ez régi álmom !
Ha elutazunk vhova, mi ott sem pihenünk, mert mindent meg szeretnénk nézni, mindent ki akarunk próbálni :)utazás előtt bújjuk a netet, az utazási könyveket , tájékozódunk előre, hogy mit fogunk felfedezni már első naptól :D
Szia!
Nemetorszag: Munchen, Brema, Hamburg es az eszaki t.part
Ausztria: Becs, Pandorf.
Ukrajna: Munkacs.
Romania: Erdely es Bukarest.
Szlovakia : Komarom.
Franciaorszag: Parizs.
Gorogorszag : Athen es a tengerpart
Ibiza
Anglia: London, Oxford, Brighton.
Legjobban Eastburne tengerpartja tetszett Angliaban.
Nagyon szep kirandulo hely meses sziklas partszakaszokkal es homokos parttal.
Iden Horvatorszagba utazunk,Zadar melle.
Kivanom,hogy mindenhova sikeruljon eljutnod ahova szeretnel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!