Mit vigyek sátorozni?
Figyelt kérdés
sziasztok az oszállyal megyünk sátorozni és én 3 arátnőmmel leszek egy sátorba és nem tudjuk hogy mit vigyünk am.a vekerinél fogunk sátorozni!!már alig várm!!!!:)2011. márc. 27. 15:00
11/15 A kérdező kommentje:
ja ok gondolkoztam is mi lehet az amit leírtál de ahogy tovább olvastam már rájöttem ahogy leírtad!am . minek a fűrész meg a balta balta?
2011. márc. 27. 20:22
12/15 anonim válasza:
tüzifa vágáshoz pl mindig jól jön nem kell ott szenvedni a keresgéléssel
13/15 anonim válasza:
na persze, baltát, fűrészt, minden szart. ilyesmire úgyis gondol majd az, aki felügyel rátok, vagy a kempingekben mindig van egy gondnok, akitől lehet ilyesmiket kérni. vagy közeli étteremben akárhol, felesleges ilyen nehéz hülyeségeket cipelni.
-sátor
-polifoam
-kispárna
-hálózsák
-meleg ruha éjjelre, akármilyen idő is lesz napközben
-tisztálkodó szerek
-rovarriasztó
-kislámpa
-gyógyszer
ezek az alap cuccok, ezeken felül a többi "luxus", beszéljétek meg egymás közt, hogy ki mit visz és a maradék cuccot ellehet osztani. de úgyis a ruhák foglalják majd a legtöbb helyet, hacsak nem 2 bőrönddel mentek, nem sok helyetek marad azok mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!