Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mit vigyek sátorozni?

Mit vigyek sátorozni?

Figyelt kérdés
sziasztok az oszállyal megyünk sátorozni és én 3 arátnőmmel leszek egy sátorba és nem tudjuk hogy mit vigyünk am.a vekerinél fogunk sátorozni!!már alig várm!!!!:)
2011. márc. 27. 15:00
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
*barátnőmmel ezt elrontottam am. meg 4 napig leszünk ott:)
2011. márc. 27. 15:00
 2/15 anonim ***** válasza:
Sátrat mindenképp. :)
2011. márc. 27. 15:15
 3/15 A kérdező kommentje:
azr gondoltam :)
2011. márc. 27. 15:17
 4/15 anonim ***** válasza:
Sátor,hálózsák,váltóruha meleg ruhát este még nyáron is nagyon hideg van elemlámpát mindenképp vigyetek.
2011. márc. 27. 15:20
 5/15 anonim ***** válasza:

hm..vekerit ismerem:)

Én nyáron szeretnék majd lemenni a barátaimmal: D

Sátor,hálózsák,elemlámpa,pizsi,enni/inni való.Nem tudom h. ott főztök-e vagy nem...valami kártya,papír,ceruza ezt-azt írogatni..stb..és váltóruha: D + higéniai eszközök >.<

2011. márc. 27. 15:26
 6/15 anonim ***** válasza:

Kötszert, fertőtlenítőt és ROVARRIASZTÓT feltétlenül.

Konzervnyitót, napolajat, elemlámpát.

2011. márc. 27. 17:01
 7/15 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat télleg sokat segítettetek!am.majd bográcsozunk is :)
2011. márc. 27. 18:11
 8/15 A kérdező kommentje:

olyan listát tudnátok csinálni????én már 120.000 próbáltam de bindig kihagytam valamit és már elegem van!!!:)

S.O.S.

2011. márc. 27. 18:25
 9/15 anonim ***** válasza:
Valami ponyvát vigyetek vízállót ha elkezdene esni az eső akkor rátudjátok teríteni nem minden sátor teljesen vízálló. rovarriasztó,elsősegélycuccok legalább 1 embernél legyen, gyufa fűrész,balta kis kés mindenképp!!!!, kaja,pija költőpénz ha mentek boltba. Ha az én listámat leírnám neked akkor azon fogsz gondolkozni hogyan vigyétek el :D airsoftos vagyok sokat járok 2 napos játékokra és akkor sátorozás van :D
2011. márc. 27. 18:46
 10/15 anonim ***** válasza:
airsoft=katonai szimulációs sport (játék) semmi agresszív cucc :D
2011. márc. 27. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!