Golden retrieveremet is viszem sátorozni jövő héten,5 nap. Mit vigyek? Milyen gyógyszerek, dolgok? Nem szeretnék elfelejteni semmit.
Megint 1. vagyok:
Esetleg vigyél még Betadint, és kullancsírtó nyakorv legyen rajta, vagy kullancsirtó cseppek.
Ugye Te érdeklődtél pár hete, hogy vidd e magaddal a kutyádat túrázni? Örülök, hogy így döntöttél, biztosan jó muri lesz!
A kalciumot én is javaslom, de ha lehet, akkor ne a pezsgőtablettát, hanem Calcimusc oldatot vegyél. (vényköteles, háziorvossal írasd fel) Ezt adott esetben könnyebb megitatni a kutyával, mert nincs íze, és úgy tudom, hogy magasabb is a kalcium tartalma. 6-700 forint körül van a 10 ampulla.
Vigyél csipeszt, ha kullancsot kell kiszedni, és betadinet. Szerintem dobjál be valami kis kötszert is, biztos, ami biztos.
Kullancsok ellen védekezzetek ezerrel. Valamilyen spot-on legyen rajta, és én mindenképp tennék rá Scalibor nyakörvet is.
Víz mindig legyen nálad. Tényleg, mit fog enni? Mert gondolom nem akarsz cipelni 5 kg száraztápot:)
Igen, én vagyok az :)
Sátorozni fogunk, és bent fog aludni a sátorban. Nem kockáztatom meg, hogy kinthagyom.
Nagyon köszönöm a hasznos tanácsokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!