Hova tudok 250ft/főig repjegyet venni? Augusztusban utaznánk, valami egzotikus helyre, Európán kívül.
Most már azért kíváncsi lennék, hogy dolgoztál meg ezért a pénzért, ha 19 vagy 23 éves vagy, és már bejártad egész Európát is...(Még diplomád sincs, szóval nehéz elképzelni, hogy tisztességes úton dolgoztál meg ennyi pénzért, főleg itt Mo-on, a mai fizetéseket és megélhetési ktsgeket elnézve.) Egyáltalán neked mit jelent az, hogy bejártad egész Európát? Eljutottál az összes fővárosba, és azt gondolod láttát mindent, vagy hátizsákkal körbejártad vonaton az összes országot. Mert ha ez a második, akkor ok, de ha az első, akkor azt kell, hogy mondjam, hogy még van, mit látnod...
Egyébként pedig Szenegált, Szaúd-Arábiát, Jement, Sri Lankát, stb én két fiatal lánynak nem ajánlom...Akkor inkább menjetek Balira vagy Jamaicára.
ha elég szemfüles vagy, szinte tényleg bárhova el lehet utazni ennyi pénzből. elég jó akciókat lehet kifogni, csak persze neked kell utánakeresgélni.
válaszolva a kérdésre én dél-amerikába utaznék :)
9.26os. Magyarországon igenis meg lehet élni tisztességes munkából!
És egyébként nagyon tévedsz. Egyikünk már a 2.diplomáját csinálja, így neki ösztöndíjakból. Én magántanuló vagyok, és beszélek 5 nyelven, így nem volt nehéz olyan munkát találnom ami óránként 2-3ezret (vagy többet) fizet.
Persze a szüleink segítsége nélkül ez nem sikerült volna, hiszen kezdetben ők finanszírozták a nyelviskolát, majd az adott országban tartózkodást.
Így bátran állíthatom, hogy amit meg kellett néznem Európában, azt láttam. Például Olaszországban és Spanyolországban 3-3 hónap. Anglia másfél, stb...
10.14 es: Ne is mond:) Szállásokon is tízezreket lehet spórolni. Én ha utazom valahova előtte mindig beszélek egy ottanival, és megkérem, linkeljen nekem oldalakat ahol jó áron vannak jó szállások. Hiszen én is sokat segítek külföldieknek, hogy ne 20ezer/éj ért, hanem 4ezerért béreljenek egy szobát. Egy helyi jobban tudja, nem?:)
Azt egy szóval se állítottam, és nem is céloztam arra, hogy Európában már semmi érdekes nincs, de a "kötelező" látványosságokon kívül is láttam egy s mást.
Megkérdezhetem hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!