Hova tudok 250ft/főig repjegyet venni? Augusztusban utaznánk, valami egzotikus helyre, Európán kívül.
250e Ft-ból köreberepülöd a Földet.
De az biztos, hogy a Föld bármely pontjára eljutsz ennyi pénzből, ha elég okos és szemfüles vagy. Tehát találd ki hova mennétek, és keress hozzá ennyiért repülőjegyet.
"Ez hencegő kérdés!!Ha valaki utazni szeretne akkor egyenesen a reptéren érdeklődik,az árakról"
Te komcsi p*csfej, neked társadalmi-vagyoni különbség "hencegés"?
Ne így mutasd ki az irigységed lécci, sőt inkább sehogy se mutasd ki. Ha nem tetszenek a társadalmi különbségek, húzz Észak-Koreába!
Hát azért sajnos nem. Fő úticél Indonéz szigetek lett volna, de oda bőven 300felett van csak.
A hencegő kérdésesre meg annyit, hogy egyáltalán nem vagyok gazdag, ezért a pénzért én megdolgoztam...
Kedves kérdező !
A Quatar Airwaysel egy május 6.-ai indulással és egy május 20.-ai visszaúttal megúszod az Indonét fővárost Jakartát 215ezer forintból, dohai átszállással ! [link]
Jó utat !
Sikerült kiválogatnunk helyeket. Akit érdekel, és tud válaszoljon erre is. Köszi.
http://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__egyeb-kerdesek__166557..
19.39es
Köszi a linket, sokat segítettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!