Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt sajátítható...

Mennyi idő alatt sajátítható el a német nyelv úgy hogy Ausztriában is lehessen vele boldogulni?

Figyelt kérdés
A családommal ki akarunk költözni, tesóim beszélik, én tanultam 8 évet de már nem sok mindent tudok belőle, de szerintem menne.Viszont anyám és apám alig tudnak vmit belőle, de ott jobban el tudnának helyezkedni. Mennyi ideig kéne tanulniuk kb? Köszi előre is:)
2011. márc. 1. 22:26
 1/3 anonim válasza:
100%
Én 12 éve tanulom, és nem vagyok perfekt, bár ez inkább a magyar közoktatás színvonalát tükrözi, mint az én tanulmányi képességeimet. Amúgy szerintem ha az alapok megvannak, akkor hamar megy, mert egy rendkívül logikus nyelv. der die das és ezeknek a ragozott formái és már csak a szókincs kell hozzá. Ha van egy kis érzéke az embernek a nyelvekhez, hamar meg lehet tanulni.
2011. márc. 1. 22:37
 2/3 anonim válasza:
1 év folyamatos tanulás nem lóhalálában... Ha nagyon szeretnéd sürgetni akkor fél év is elég, de az fél év rohadt kemény munkát igényel és rengeteget kellene vele foglalkozni.
2011. márc. 1. 23:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Èn egy szót nem tudtam mikor németországba kerültem. Elkezdtem intenzíven napi 4 óra iskolában tanulni és igaz csak iskola idö alatt volt oktatás de kb másfél év volt, hogy irodai munkához elég legyen, habár akkor még nem volt kicsit sem szuper. kb másfél évet dolgoztam még irodában mikor éreztem hogy most már mindenhol mindent megértek és megértetem magam. de még mindig nem tökéletes, söt...
2011. márc. 2. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!