Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Élhetek Dominikán ha fehér...

Élhetek Dominikán ha fehér bőröm van?

Figyelt kérdés

A párom rokonai kint élnek Dominikán,nemrég voltunk kint náluk és úgy leégtem,hogy alig bírtam ki az utat a repülőn hazafelé,mert nem tudtam hátradőlni annyira égett a hátam...

Az a lényeg,hogyha minden jól megy mi is kiköltözünk a párommal,hogy új életet kezdjünk,csak annyi a problémám,hogy hófehér bőröm van és félek,hogy folyton le fogok égni.Nem akarok bőrrákot kapni vagy ilyesmi...A barátnőm azt mondta,hogy egy idő után hozzá fog szokni a bőröm és nem ég le csak lebarnul,igaz ez????

Létszi írjatok választ,a párom szerint nem lesz belőle probléma:P

2011. márc. 1. 16:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Basszus, itt ugyanúgy leég a bőröd ha nyáron sokat vagy kint.. Szépen felöltözöl, bekened magad naptejjel, aztán semmi bajod nem lesz. Tökmindegy hol vagy, délben akkor sem nagyon megyünk se strandra se utcára mert akkor a legerősebb a napsütés..
2011. márc. 1. 16:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Veletek mehetnék? ... Nem számít, ha leégek ...
2011. márc. 1. 16:59
 3/6 A kérdező kommentje:
Gyere nyugodtan...:P
2011. márc. 1. 17:45
 4/6 A kérdező kommentje:

Hát én egész nap lent voltam a tengerparton,gyönyörű hely,

bőgtem,mikor haza kellett jönnünk....Többségben négerek élnek ott és nagyon kedvesek voltak velünk,de nekik legalább nincsen ilyen problémájuk,hogy leégnek.Így is-úgy is visszaakarok menni....:P

2011. márc. 1. 17:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát ha meg egész nap kint vagy, ne lepődj meg hogy leégsz. Bár nem tudom hogy milyen Dominika pontosan, de szerintem semmi baj nem lenne abból, ha oda költözöl.

Ha itt kint vagy egész nap, akkor is leégsz. Mondjuk ha ott élsz, a mindennapjaid nem olyanok lesznek, mint a nyaralás, munka stb mellett nem lesz annyi időd tengerpartozni, csak mintha itthon lenne egy kis szabadidőd..

2011. márc. 2. 19:32
 6/6 anonim válasza:
Én egy hete jöttem haza Dominikáról, gyönyörű volt, csak hosszú volt az út. Amúgy ha mentek egy jó tanács 15faktoros naptej/napolaj alatt ne vegyetek az minimum kell oda. én sajna csak 6osat vittem. jól le is égtem! :(
2012. febr. 22. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!