Élhetek Dominikán ha fehér bőröm van?
A párom rokonai kint élnek Dominikán,nemrég voltunk kint náluk és úgy leégtem,hogy alig bírtam ki az utat a repülőn hazafelé,mert nem tudtam hátradőlni annyira égett a hátam...
Az a lényeg,hogyha minden jól megy mi is kiköltözünk a párommal,hogy új életet kezdjünk,csak annyi a problémám,hogy hófehér bőröm van és félek,hogy folyton le fogok égni.Nem akarok bőrrákot kapni vagy ilyesmi...A barátnőm azt mondta,hogy egy idő után hozzá fog szokni a bőröm és nem ég le csak lebarnul,igaz ez????
Létszi írjatok választ,a párom szerint nem lesz belőle probléma:P
Hát én egész nap lent voltam a tengerparton,gyönyörű hely,
bőgtem,mikor haza kellett jönnünk....Többségben négerek élnek ott és nagyon kedvesek voltak velünk,de nekik legalább nincsen ilyen problémájuk,hogy leégnek.Így is-úgy is visszaakarok menni....:P
Hát ha meg egész nap kint vagy, ne lepődj meg hogy leégsz. Bár nem tudom hogy milyen Dominika pontosan, de szerintem semmi baj nem lenne abból, ha oda költözöl.
Ha itt kint vagy egész nap, akkor is leégsz. Mondjuk ha ott élsz, a mindennapjaid nem olyanok lesznek, mint a nyaralás, munka stb mellett nem lesz annyi időd tengerpartozni, csak mintha itthon lenne egy kis szabadidőd..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!