Melyik országba költöznétek/laknátok legszívesebben, és miért?
Dubai-ban esélye sincs egy nem arabnak normális munkát találni. ivéve ha meghívnak, vagy a világcég, aminél dolgozol, oda küld.
Ha mégis sikerül oda kerülnöd, az arabok sosem fognak egyenrangú félként kezelni.
Én egészen kis koromtól fogva mindig Londonba vágytam, gimnázium alatt egy félévet tanultam is kinn, és laktam egy családnál. Egyetem alatt gondolkodtam, hogy merre is kellene menni, és végül Indonézia mellett döntöttem.
Két és fél év alatt összejött egy egészen kellemes méretű ház Jakartában, egy sportautó, egy kis hajó, és egy faház egy pici szigeten.
A fizetés fotósként egészen kellemes, az árak pedig nem annyira magasak, mint amit Londonban megszokhattam kinn tartózkodásom alatt.
Egyedül a sör (=az életben tartó üzemanyag! :D) drága, két dollár körül van egy átlagos indonéz üveg sör ára a boltokban. Muszlim ország létére mindenhol árulnak alkoholt, csak sok helyen nem teszik a kirakatba :)
Magyarországon.
A nép összetartó és széthúzó.Intrikus és megvéd mindenkit.Pletykás és titoktartó.Tiszta és állandóan szemetel.Felemeli a hangját és hallgat.Csatázik és békét köt /mindig a rossz oldalon/.
Van ennél jobb,szebb ország?
Svájc (csoki), Ausztrália (V8 Supercars), Kanada (juharszirup).
Ebben a sorrendben.
Pénz vagy az nélkül??
Ha lenne hajót vásárolnék és utaznák a világ-ba.
Pénz nélkül Ausztrália, van munkahely de ott egy nap
munkaviszony nélkül is kapnék nyugdíjjat.
Csodálkozom, hogy senki nem írta még: Spanyolország.
Meseszép, a táj és a nyelv is egyaránt.Kedves emberek, kellemes időjárás, mindent imádok benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!