Londonban milyen árakkal találkozhatunk?
Melyik a legolcsóbb bolt?
Burger kingben mi a legolcsóbb és mennyiért van?
Hol vannak ingyenes wifi-zónák Londonban? (London Eye környékén, Westminster-negyed, Globe-színháznál, Oxford streeten?)
Előre is köszönöm a válaszokat! :D (azért kérdezem, mert Londonba utazunk az osztállyal, és felkészülök :D) (még lehet hogy eszembe jut valami :D)
A belváros kaja téren aránylag drága, de inkább McDonald'sba menjetek, mert én pl. az Oxford Streeten egy Burger Kinget sem láttam, csak mekit. Az aránylag olcsó, egy Big Mac menü 3 font (asszem).
Legolcsóbb bolt az Iceland, de van Tesco, meg asszem a Sainsbury is kibírható.
A többire sajnos nem tudok válaszolni!
Jó utat! :D:D (busszal vagy repülővel mentek?)
Fú, busszal kicsit sok lesz, nem? :D
De Londont egyszer látni kell! Én is most voltam ott! :D (amúgy meki van minden sarkon meg kapualjban, úgyhogy szinte fölösleges keresni a neten) :D
(jah, és remélem a London Eye-t már megjavították! én sajna nem tudtam rá felülni, mert rossz volt :( :( )
Első válaszoló
Hát a Madam Tuessued (azt hiszem így írják) előtt Ezer forintba kerül körülbelül a hotdog, ami virsliből, puffancsból, és kecsap-mustárból áll.
Vannak durva árak, de a Fish and Chipsbe annyi halat és sültkrumplit kapsz 1500Ft-ért, hogy nem bírod majd megenni, nagy valószínűséggel. De 300Ft-ért ott jókora adag sültkrumplit kaphatsz. =)
A MC donald ott olcsó, annál olcsóbban nem ehetsz. Kivétel ha viszel magaddal kaját mindig ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!