Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Melyik utasbiztosítást ajánlan...

Melyik utasbiztosítást ajánlanád ill. milyet kötöttél már?

Figyelt kérdés

Nyáron mennénk kis családdal külföldre, Korfura.

Nagyon szíven a biztosítók választéka, de vannak dolgok amik nem egyértelműek.

Szóval vagyok én, a férjem és vinnénk a húgomat is. Olyan biztosítást keresek, amivel nem kell kint pénzt fizetnem vagy önrészt vállalnom a kezeléshez vagy gyógyszerhez, hanem face to face elintézi pl. a kórház a biztosítóval az anyagiakat.

Persze van EEK kártyánk, de ugye azzal csak állami szolgáltatókhoz lehet fordulni, magánhoz nem.

Mit tudnál ajánlani?

2011. jan. 7. 12:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Én mindig a Posta UtasŐr Prémiumot kötöm meg, bár szükségem még nem volt rá, de lefed mindent, ami fontos szerintem. A Posta honlapján utána tudsz nézni.
2011. jan. 7. 13:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy lehet utasbiztosítások között is keresni és online kötni, mint a kötelezőt a kocsira. Ugyanazokon az oldalakon. Nézz körül ott. Mi is neten intéztük a mienket.
2011. jan. 7. 14:54
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Az online biztosítás kötésnél csak ott vagyok dilemmában, hogy nem tudom melyik a jó. Úgy értem, hogy van egy csomó, amelyik csak itthon téríti meg a dolgokat,számla ellenében.

Én olyan keresek, amivel a kórház vagy orvos lerendezi a biztosítóval a dolgokat, legyen az magán vagy állami.

2011. jan. 8. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!